Onze focus: een prachtig vierdaagse festival waar mannen kunnen thuiskomen en verbroederen, steun bieden en steun krijgen.

Het MannenFestival wil een krachtig signaal uitzenden: Het is tijd dat onze mannelijke natuur zijn volwaardige plek inneemt. Het is tijd om thuis te komen in onze ballen, die innerlijke te leiding te ontdekken en van daaruit vol het leven aangaan. Bewust, waarachtig en krachtig.
Het MannenFestival geeft je alle kansen om te ervaren hoe heerlijk en waardevol het is om samen te komen, om te luisteren naar wat er leeft bij andere mannen, te spreken vanuit het hart en mekaar te ondersteunen. Een unieke kans om je vier dagen lang verbonden te voelen en dan geïnspireerd, opgeladen en gesterkt weer naar huis te keren.

Harde man, zachte man, zwakke man, krachtige man, bange man, dappere man, oerman, moderne man, eenzame man, vrolijke man, zakenman, werkman
Elke man is welkom op dit festival. Of je nu kiest om als deelnemer in deze 4 daagse te duiken, of mee te helpen als vrijwilliger, of als workshopgever in één of twee momenten het beste van jezelf te geven… in dit avontuur zijn we allen broeders… staan we allen in 1 cirkel… zijn we allen MAN.

Het thema van het allereerste MannenFestival editie 2018 was: VRIJHEID – VERBONDENHEID – VERANTWOORDELIJKHEID

Het thema voor MannenFestival editie 2019 was: THUISKOMEN in je Hart, Buik en Ballen

Het thema voor MannenFestival editie 2020 is: WAARACHTIGHEID

schrijf je hier in en Bekijk hier ons programma