Programma 2023

Ontdek wat je kan verwachten op het Mannenfestival. Je stelt je eigen programma samen met workshops die jij kiest, persoonlijke healing sessies waarvoor jij inschrijft, sacred space tijd die jij neemt voor jezelf, deelcirkel momenten of deelname aan één van de grote groep momenten.

Tijdens het festival zullen er "pitch"-momenten zijn waarbij alle activiteiten nog eens worden voorgesteld.
Ook zal je een programma boekje ter plekke ontvangen.

Het 2024 programma zal dit jaar starten met de opening ceremonie op woensdag avond en afsluiten om 12u op zondag 1 september.

Programma 2023

Woensdag 23 augustus 2023

optioneel

extra avond Landen

Onthaal & Slaapplek installeren
17u
Diner: wij voorzien soep en brood.
19u
Muzikale jam avond. Vuurcirkel met eigen instrumenten
21u

Donderdag 24 Augustus
2023

Dag 1

Opening &
INzakken

Optioneel - Ochtend workshop
7u
Ontbijt is voorzien
8u
Onthaal & aankomst moment tot 10u
8u30
Opening sessie & Start festival
10u30
Lunch
12u45
Workshops
14u15
Deelcirkel
17u
Diner
18u15
Avond programma
20u

Vrijdag 25 Augustus
2023

Dag 2

Beweging & vertrouwen

Temazcal zweethut
6u
Ochtend workshops
7u
Ontbijt
8u15
Workshops
10u15
Lunch
12u45
Arena van het onbekende
14u15
Deelcirkel
17u
Diner
18u15
Workshops
19u45
Vrije expressie podium
21u45

Zaterdag 26 Augustus
2023

Dag 3

Overgave & omarmen

Temazcal zweethut
6u
Ochtend workshops
7u
Ontbijt
8u15
Workshops
10u15
Lunch
12u45
Exploratie & creëren
14u15
Deelcirkel
17u
Diner
18u15
Avond ceremonie - Omarmen van het onbekende
19u45

Zondag 27 Augustus
2023

Dag 4

Verankeren in je hart

Temazcal zweethut
6u
Ochtend workshops
7u
Ontbijt
8u15
Workshops
10u15
Lunch
12u45
Slot deelcirkels
13u45
Gezamelijke opruim
15u
Slotmoment
15u45
Einde
17u

Verken de eerste workshops - Mannenfestival 2023

4-Windrichtingendans: Leiderschap in Verbindingen

Ben Chi

4-Windrichtingendans: Leiderschap in Verbindingen

Sluit je aan bij Ecstatic Dance DJ Ben Chi voor een inspirerende dansworkshop, waar we de verbinding met jezelf en anderen ontdekken, jouw zelfexpressie omarmen, je leiderschap verkennen en het leven vieren.

Ontdek meer

Contactstaf

Jahon Seneca

Contactstaf

De staf staat symbool voor creativiteit, passie, seksualiteit, energie, meesterschap, actie. Hij belichaamt het element vuur. In deze workshop komen we in contact met ons lichaam en met de staf. We beleven een zoektocht naar evenwicht, een dans tussen twee polen die één worden. 12 personen kunnen deelnemen aan de workshop. Méér als er broeders zijn die zelf een staf mee hebben.

Recognize your inner child by laughter

Bart Bogaerts

Recognize your inner child by laughter

Kinderen lachen 60 keer per dag omdat ze het spontaan doen. De westerse wereld leert ons "serieus" door het leven te gaan, waardoor we onze spontaan verliezen. In deze workshop pakken de draad van het "kind-zijn" opnieuw op door "gericht" te gaan lachen. Onze hersenen pikken deze signalen op waardoor er steeds meer soorten gelukshormonen worden vrij gezet en voor we het beseffen zijn we écht aan het lachen. daarnaast wordt hierdoor een bovennormale hoeveelheid zuurstof naar de hersenen gebracht, waardoor we als het ware herleven en herbronnen. Tot slot brengen we onszelf weer tot rust via een mooi landingsmomentje

Seksualiteit- welke boodschap mbt seksualiteit kreeg je van opvoeders

Sascha Van Ras

Seksualiteit- welke boodschap mbt seksualiteit kreeg je van opvoeders

Welke boodschap kreeg je in je pubertijd voorgeleefd van je opvoeders. We werken met representanten en lichaamsgericht. Naast je reële ouders werken we met de méér idealere ouders. De boodschap die je graag ontvangen had om je gesteund te voelen in je seksuele ontwikkeling.

Ontdek meer

Getting comfortable with the uncomfortable

Mathieu Devies

Getting comfortable with the uncomfortable

Wat zien we onszelf doen wanneer het onveilig of lastig wordt in ons leven? We vluchten, we verdoven, we dissociëren… Tijdens deze workshop leren we hoe ons zenuwstelsel werkt en hoe het ons steeds wil beschermen voor gevaar en ongemak. We verkennen de kracht van ademwerk, mindset en van ‘self induced stress’. We zoeken samen doelbewust stress op zodat we leren om discomfort te verwelkomen. Dit kunnen we doen met koude bad/douche, ademwerk of een acupressuurmat. We stappen zo uit onze comfortzone met als doel onszelf meer in de wereld te zetten. De beperkende en angstige versie van onszelf leren we meer op de achterbank te zetten dan aan het stuur. Be the change you want to see in this world!

Ontdek meer

Welke inDRUK maak ik?

Noud Wynants

Welke inDRUK maak ik?

Een introductie in druktechniek, en ook een uitnodiging om jezelf en elkaar te spiegelen. Van daaruit gaan we iets creëren. Lino is een eenvoudige techniek, met vaak een verrassend effect. Wat er ook ontstaat, kan je het omarmen? Dus, welke inDRUK laat jij achter?

Hoe word ik haar Tantrische geliefde?

Shahid van Helden

Hoe word ik haar Tantrische geliefde?

De Tantra nodigt uit alles te omarmen in het leven en dus ook in onze relatie. Hoe kan ik als man in mijn kracht staan, volledig in verbinding zijn met mijn vrouw en haar écht ontmoeten in gedeelde seksualiteit. Shahid deelt uit ervaring en spreekt over hartverbonden communicatie, de geheimen van de vrouwelijke plezier-anatomie en het tantrische gereedschap voor betere seks.

Ontdek meer

Opstellingsworkshop intimiteit & seksualiteit

Wim Vandenbergh

Opstellingsworkshop intimiteit & seksualiteit

Intimiteit en seksualiteit is een van de krachtigste manieren om levensenergie vrij te maken. Wat er hierdoor vrij- en los komt is op z’n minst gezegd “profound” (diepgaand). Het kan dusdanig veel op gang brengen dat we ons helemaal anders gaan voelen en gedragen. Met als gevolg dat er ons leven helemaal anders gaat uitzien. Alleen zitten er soms wat energieblokkades door trauma’s, oude overtuigingen en angsten die misschien zelfs niet van ons zijn. Dit houd ons dan verwijderd van onze pure goudmijn die ter onze beschikking staat. Opstellingswerk is een heel krachtige manier om bewustzijn te krijgen op wat er onbewust nog in de weg zit. Door te werken met het morfogenetische veld krijgen we informatie die van onschatbare waarde is. Door hier bewust van te worden kan geblokkeerde energie terug gaan stromen. Tijdens deze opstellingsdag gaan we samen op verkenning in de wondere wereld van energie en onderstromen.

Ontdek meer

Luisterkring vanuit de Peacemakers-traditie

Manu Grisar

Luisterkring vanuit de Peacemakers-traditie

Een luistercirkel is de beoefening van open expressie vanuit het hart, en van aandachtig en empathisch luisteren. Het doorgeven van het spreekobject (talking stick/piece), met de intentie om werkelijk vanuit authenticiteit te spreken en aandachtig te luisteren, inspireert ons om diepgaander te communiceren, om ons op een dieper niveau in te leven en om conflicten tot oplossing te brengen. De luisterkring verdiept ons vertrouwen en kan ons helpen om onze kernwaarden te verhelderen, onze gezamenlijke visie te ontwikkelen en onze gemeenschap op en uit te bouwen.

Cirkel van Overeenkomst (Wheel of Consent)

Jurn Glazenburg

Cirkel van Overeenkomst (Wheel of Consent)

De Cirkel van Overeenkomst is een model voor authentieke uitwisseling van energie en aanraking tussen mensen, ontwikkelt door Betty Martin. Bij iedere aanraking, zijn er twee factoren: ‘wie doet er’ en ‘voor wie is het’. Deze twee factoren komen samen in de vier manieren van aanraking (kwadranten). Ieder kwadrant heeft zijn unieke uitdaging, lessen en plezier. Door het verkennen van elk kwadrant met fysieke partner oefeningen, kun je grenzen van jezelf en de ander (v)erkennen. Het effect is een nieuwe manier om in contact met jezelf en de ander te zijn.

Diving into your Higher Self

Ruben Dewulf

Diving into your Higher Self

Re-Connect with Your Higher Self komt uit de Esoterische leer. De wetenschap achter de vorm, de tijdloze wijsheid. Doorheen geleide visualisatie maken we contact met de 3 innerlijke vuren van ons Hogere Zelf: Kracht: Het elektrisch vuur, Liefde/wijsheid: Het Zonnevuur & Licht: Actieve Intelligentie – Het Lichtgevend vuur. We laten de valkuilen en ondeugden van deze 3 Kosmische en planetaire vuren (stralen) naar boven komen zodat deze kunnen opgelost worden en we implementeren de kwaliteiten van deze 3 vuren. Ruben combineert ceremonie vanuit de Native American traditie en Esoterie tot een geleide visualisatie die Hemel en Aarde verbind in het lichaam en waarbij niet tastbare energie voelbaar word in het lichaam, zodat jouw eigen ervaring van Kracht, Liefde & Licht nog meer belichaamt word en je terug herverbonden bent met je Hogere Zelf of in ieder geval de 3 vuren van je Hogere Zelf beter stromen in je Lichaam waardoor de kwaliteiten die hier aan gekoppeld zijn sneller kunnen geïntegreerd worden op jouw unieke Zielspad. (Deze workshop is voor de gevorderde spirituele, in het leven staande praktijk beoefenaar.)

Ontdek meer

Het onbekende verbeelden

Herman Weeda

Het onbekende verbeelden

As above, so below. As within, so without. Hoe omarmen we het onbekende – in onszelf en om ons heen – met onze verbeelding?

Ontdek meer

Op Osho geïnspireerde actieve meditatie

Jurn Glazenburg

Op Osho geïnspireerde actieve meditatie

Een snelle, intense en diepwerkende meditatie in 5 fasen om oude patronen te doorbreken, vrijheid te ervaren en getuige te zijn van innerlijke rust. Daarvoor gaan we actief chaotisch ademen, alle expressie (zonder schaamte) in beweging en geluid ruimte geven en energetisch diep je lichaam in. De perfecte, actieve start van de dag.

Bewuster vader zijn

Jurn Glazenburg

Bewuster vader zijn

Een begeleide deel-cirkel waarin je nader verkent wat vaderschap voor jou betekent, wat het je brengt, waar je tegenaan loopt en welke unieke invulling van het vaderschap jij kiest. In de veilige omgeving van deze vadercirkel is alles welkom en kun je inzichten delen.

Shibari en overgave

Michael Bentein

Shibari en overgave

Overgave is de kunst om tijdelijk de controle los te laten en het leven te omarmen zoals het komt. Wanneer dit bereikt wordt, ontstaat er zoveel ruimte en ontspanning dat dingen van nature beginnen te stromen. Je leert hoe je de kracht van volledige overgave kunt benutten om onvoorwaardelijk verbinding te maken met een partner en om controle los te laten en diepe rust in je geest te vinden, zodat je beter voeling kunt krijgen met je lichaam en je partner op een veel dieper en meer verbindend niveau. Overgave betekent dat je de mentale ruis in je hoofd tot rust brengt en iemand toestaat toegang te krijgen tot je diepste kwetsbaarheid. Deze workshop geeft de eerste inzichten in veiligheid, bewust worden van je eigen behoeften en grenzen, het vinden van je 'sweet spot' van overgave, het leren van basis- en veilige shibari - technieken en veel meer.

Ontdek meer

Dichter bij onze natuur (2)

Arne Cremers

Dichter bij onze natuur (2)

Deze workshop is praktijkgerichter dan deel 1 en ook geschikt voor deelnemers die al enige outdoorervaring hebben. We bakenen een aantal technieken af in groepsconsensus en basisskills worden aangeleerd: bv. vuur maken met natuurlijke materialen of zonder aansteker/lucifer, koken op houtvuur, inhoud van je rugzak voor meerdaagse trektochten, zwemmen in koud water ('ijsberen'), blotevoetenwandelingen, werken met symbolen en metaforen uit de natuur,...

Dichter bij onze natuur (1)

Arne Cremers

Dichter bij onze natuur (1)

Arne werkt beroepsmatig bij BEWILDERED, zijn eigen bedrijf waarmee hij mensen dichter bij hun en onze natuur brengt door vertraging, introspectie, ervaringsgericht leren, bushcrafttechnieken en simpelweg in de natuur zijn en die zijn heilzame werking laten doen. In deze introductieworkshop vertelt hij over de veranderingen die rust in zijn leven hebben gebracht en kijkt wat er voor de deelnemers werkt, meer bepaald heilzame krachten die ze zelf al uit de natuur putten. De deelnemers worden uitgenodigd om te delen waar ze op botsen in het dagelijks leven om dit deel te maken van hun levenswijze in een veilig kader.

Tandava massage voor mannen

Shadid van Helden

Tandava massage voor mannen

Fysiek contact met een andere man, in een veilige bedding, is helend. In de uitnodiging om te vertragen én te verstillen neemt Shahid je mee om in dat contact te zakken in je lijf/ bedding te geven aan je broeder. Daar is samen het wonder van de overgave, het vertrouwen en de verbinding met je broeder te ervaren. Er wordt in tweetallen gewerkt en halverwege gewisseld. Voel je welkom

Ontdek meer

Toegepaste klankheling voor de ochtend

Jens Dromos Tree

Toegepaste klankheling voor de ochtend

We starten de ochtend in stilte, kom in stilte naar de kapel. We gaan vanuit die stilte de eerste klanken van de dag intuïtief uit het lichaam naar boven laten reizen. De vibraties gaan het lichaam ontwaken en ook in beweging brengen. Deze zachte en ontspannende ochtendpraktijk zal ons lichaam voorbereiden om ongeremd ons potentieel te laten ontluiken dat die dag geleefd wil worden. We sluiten af door samen te zingen.

Speelse verbinding met de ander

Jan Dillen

Speelse verbinding met de ander

De Franse taal heeft een heel mooi woord: ‘complicité’. Samenhorigheid. In deze kennismakingsworkshop clownerie ga je aan de slag met samenspelen. Samen spiegelen, leiden en volgen, een verhaal opbouwen. Een uitnodiging tot samenspelen, te verbinden en zo te genieten.

Ontdek meer

Clownergizing

Gust Vanhecke

Clownergizing

Clownen geeft energie! Dat heet clownergizing. Kom mee spelen, experimenteren, kinds zijn, loslaten, voelen, proberen in deze energieke workshop clownerie. We zetten een eenvoudig kader met spelregels, en ontdekken van daaruit wat allemaal wil ontstaan. Samen zoeken we de lach, de stilte, het oncomfortabele en de ontlading.

Speelse verbinding met jezelf

Jan Dillen

Speelse verbinding met jezelf

In deze workshop gaat het in de eerste plaats over jezelf. Je gaat op zoek onder mijn begeleiding naar je eigen speelsheid. Waar huist je lichtvoetigheid, wanneer komt er een glimlach op je lippen. We gaan dansen met onze dinosaurussttaart, leren onszelf vliegen en nodigen een doek uit om…samen te spelen. Welkom om te proeven van clownerie.

Ontdek meer

Partneracro

Gust Vanhecke

Partneracro

Op mannen kan je bouwen! We proeven hoe het is om in contact en verbinding met andere mannen ... van de grond te gaan. In partneracro balanceert een 'base' een 'flyer' in verschillende posities. Van liggen en zitten op voeten, recht of ondersteboven, tot een eerste 'colonne a deux': Rechtstaan op de schouders van je medebroeder.

Tibetaans-boeddhistische meditatie

Manu Grisar

Tibetaans-boeddhistische meditatie

Tijdens deze workshop beleef je een krachtige Tibetaans-boeddhistische meditatie

Self-pleasure Ritual

Harald De Bondt

Self-pleasure Ritual

"Masturbatie wat is dat eigenlijk?" een vraag die een onschuldig kind weleens durft stellen. Maar laten we dat zelf ook maar eens in vraag stellen. Wat als plezier opwekken veel meer is als genitale wrijving? Wat als zichzelf plezieren een vorm van zelfzorg is, die je helemaal kan opladen en inspireren voor alles wat komt. Doorheen stem, ademhaling, beweging en verbeelding. In dit self-pleasure ritual openen we ons lijf al 's morgens vroeg voor meer plezier. Dit ga je voelen nazinderen de hele dag door. (Tip: Kom al eens langs bij de workshop "Multi-Orgastische Man", dan is de drempel nog net iets kleiner)

Ontdek meer

Zintuigwandeling en creatie met filmstrips

Jonas Ghyselen

Zintuigwandeling en creatie met filmstrips

Via een korte visualisatie zetten we onze zintuigen open. Daarna gaan we een kleine wandeling maken en dit volledig open en bewust. Na de wandeling maken we een “filmstrip” met verschillende materialen van onze beleving tijdens de wandeling. Alle “filmstrips” brengen we bij elkaar als één werk Deze workshop is een zachte manier om beeld te geven aan onze waarneming.

Ontdek meer

Introductie in klankheling

Jens Dromos Tree

Introductie in klankheling

Wat is klankheling en hoe kan ik een kanaal zijn om klanken aan te wenden voor heling en bevordering van fysiek en mentaal/emotioneel en spiritueel welzijn? We starten met wat theoretische info en gaan daarna door oefeningen het voelend vermogen verkennen van ons lichaam aanwenden om helende vrijheid in onszelf en de ander te bewerkstelligen.

Mantra – sadhana

Atmapriya

Mantra – sadhana

Met een openende opwarming en ontspanning komen we al snel op het raakvlak tussen klank en energie-lichaam. We oefenen samen de verschillende vormen van mantra en ontdekken de bevrijdende en verheven kracht ervan.

Native American Medicijnliederen

Joachim Aerts

Native American Medicijnliederen

Welkom om te verdiepen in de wereld van de Native American traditionele zang ( medicijn liederen) met uitleg over onze Heilige instrumenten, (Drum , Ratel , Chacapa ) wat ze vertegenwoordigen en hoe deze te gebruiken. Ook zal ik uitleg geven over de diverse toepassingen van de medicijnliederen alsmede welke liederen geschikt zijn op welke momenten in een Ceremonie of Temazcal. We zullen gezamenlijk oefenen en zingen ; geen ervaring vereist; neem je drum of ratel mee!

Wood Clieving: Expand your Masculine Fire

Ruben Dewulf

Wood Clieving: Expand your Masculine Fire

In deze workshop maken we dieper contact met ons Hara, ons krachtcentrum, ons Innerlijk Vuur alsook met verborgen of gekende kwaadheid in het lichaam. Vanuit de Hara Walk of Shizen Hontai (de natuurlijke houding) gaan we over tot het klieven van hout blokken. Deze manier van bewust hout klieven transformeert kwaadheid naar Kracht, kan je je innerlijk vuur letterlijk voelen verspreiden doorheen het lichaam, wekt bliss en gelukzaligheid op. Ruben combineert zijn eigen ervaring en kennis doorheen de jaren als houtkliever, Judoman en persoonlijke ontwikkelaar in deze workshop. (Heb je interesse in deze workshop breng dan ook een kliefhamer mee)

Ontdek meer

Jouw keten van ankers naar het onbekende

Jonas Ghyselen

Jouw keten van ankers naar het onbekende

Het kan het zijn dat de stap zetten in het onbekende te groot is. We hebben tussenstappen nodig, anders beginnen we er misschien niet aan of lopen verloren of vast. In deze workshop gaan we invoelen welke persoonlijke tussenstappen er zijn tussen terughoudendheid en het onbekende omarmen. Stapsgewijs gaan we deze stappen verkennen vanuit onze creativiteit. Zoals een kunstenaar naar zijn model kijkt, kijken wij naar onze innerlijke beelden die deze stappen oproepen. Na deze workshop heb je een keten van 5 beelden gecreëerd die we ankeren en vormen we zo een pad naar het onbekende. Bij deze workshop is geen voorkennis van tekenen of schilderen vereist, wel openheid om met verschillende (kunst)materialen jouw beeldtaal te exploreren

Ontdek meer

Lu Jong – Tibetaanse Helende Bewegingsleer “Diving into the 5 elements”

Ruben Dewulf

Lu Jong – Tibetaanse Helende Bewegingsleer “Diving into the 5 elements”

Lu Jong is een oeroud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk. De Lu Jong die hier aangeleerd wordt is afkomstig van de overdrachtslijn van Tulku Lobsang. Het zijn eenvoudige bewegingen die door iedereen uitgevoerd kunnen worden, en waarvan het effect al heel snel voelbaar is. Mensen vertellen dat hun leven erdoor veranderd. De effecten kunnen voelbaar zijn op velerlei vlakken, zoals de kwaliteit van de slaap, emoties en stemming, concentratie en geheugen, fysieke problemen, mindfulness en bewust leven. Ruben maakte voor het eerst in 2006 contact met Lu Jong Yoga. Wat hemzelf meer gronding en balans gaf op zowel emotioneel, fysiek, mentaal als energetisch niveau. In 2010 kwam er voor het eerst een opleiding en studeerde hij bij Tulku Lobsang zelf af als Lu Jong teacher. Sindsdien heeft Ruben meer dan 10 jaar wereldwijd Lu Jong les gegeven.

Ontdek meer

Zintuigelijke blotevoetenwandeling

Patrick Fasseur

Zintuigelijke blotevoetenwandeling

Wandelen op blote voeten maakt dat je steviger in je gronding gaat zitten en je je meer verbonden zal voelen met de natuur. Door op blote voeten te wandelen, komen je zintuigen scherper te staan. Temperatuurverschillen en oneffenheden van de ondergrond wordt je gewaar waardoor iedere zenuw onder de voeten geactiveerd wordt. Door puur op jezelf zonder schoenen (met hakken en/of steunzoelen) te wandelen, krijgen we ook meer onze natuurlijke houding terug. Dit heeft vele voordelen waarbij vaak jarenlange voet-, knie- en heupklachten weer kunnen verdwijnen. Tijdens de wandeling kiezen we voor een rustig tempo. We wandelen volledig in stilte waarbij we bewust aandacht schenken aan iedere stap die we zetten.

Ontdek meer

Together we make art – drumcircle

Patrick Fasseur

Together we make art – drumcircle

Samen bouwen we aan een veilige drumcirkel. Waarin we in het midden een mandala maken van natuurlijke elementen. Alles wat onze aandacht trekt in het bos kunnen we gebruiken om een spoor van ons allemaal achter te laten. Wanneer onze mandala klaar is starten we de drumcirkel met een warme intentie voor jezelf, moeder aarde, de natuur en de wereld. We drummen in het ritme van moeder natuur vanuit het medicijnwiel. We eindigen met een woord van dankbaarheid. Meenemen jouw drum, ratel of een gerelateerd instrument. Jouw stem is uniek, zonder instrument evenzeer welkom.

Ontdek meer

Massagedans

Hans Roothaert, Kurt Verschaeve en Leo Vervliet

Massagedans

Massagedans is een verstilde, sensuele dans waarin we elkaar met ons hele lichaam in een liefdevolle en contactvolle beweging strelen en/of masseren. We ervaren samen "de liefde" en dan hebben we het niet over de seksuele kant. We raken elkaar aan met respect, aandacht, tederheid en een gevende intentie. Elke man mag zich helemaal gezien en geliefd voelen, waarbij leeftijd en uiterlijk geen rol spelen. We houden rekening met elkaars wensen en grenzen. In deze workshop ontmoet je gelijkgestemden met een open hart; mensen als jij die het heerlijk vinden om elkaar aan te raken en afgestemd met elkaar in verbinding te zijn en lekker met elkaar te bewegen op afgestemde muziek. Draag dunne, losse kleding waarin je vlot kan bewegen en breng een omslagdoek mee als je die hebt.

Ontdek meer

Deelcirkel homoseksualiteit

Marc De Baerdemaeker

Deelcirkel homoseksualiteit

In deze deelcirkel willen we stilstaan bij homoseksualiteit. Klopt het heersende narratief over homoseksualiteit voor jou? Heb je al stilgestaan bij wat de oorsprong zou kunnen zijn van homoseksuele verlangens? Heb je bepaalde inzichten en/of ervaringen rond homoseksualiteit? Wil je hierover misschien met anderen in dialoog gaan? Dan is deze deelcirkel wellicht iets voor jou. Iedereen is welkom trouwens.

Do-In Yoga: Do-It!

Jonathan Verlinden

Do-In Yoga: Do-It!

Do-In Yoga is een meridiaan gebaseerde vorm van yoga waarin Yin (verstilling) en Yang (activering) elkaar afwisselen. De focus ligt op het weer thuiskomen in je lichaam. Hierbij wordt aandacht besteed aan de verbinding tussen het hoofd, hart en hara (onderbuik). De meridiaan-oefeningen zijn ook terug te vinden in de Hatha- en Power yoga, Tai Chi, Aikido en andere Oosterse krijgskunsten, alsook in Zen-meditatie. Ik richt me vooral op yoga-houdingen van Shizuto Masunaga, die Zen-Shiatsu heeft ontwikkeld.

Ontdek meer

Aankomen in de mannenlijn

Sascha Van Ras

Aankomen in de mannenlijn

Een lichaamsgerichte ervaring waarin je letterlijk de ondersteuning van je mannenlijn mag ervaren. We werken met representanten zoon vader en grootvader. Een reis naar een diepe lichamelijke ervaring van aankomen dat in steun en vertrouwen.

Ontdek meer

Shiatsu op ZEN gat

Jonathan Verlinden

Shiatsu op ZEN gat

Shi-atsu betekent letterlijk vinger-druk. Het is een manuele therapie die ontstaan is in Japan en gegroeid is uit de traditionele Oosterse geneeskunde. Shiatsu wil een totaalbehandeling bieden om je energie, en dus jezelf, meer in evenwicht te brengen. Door aangepaste druk en strekkingen worden bestaande interne systemen voor lichamelijk herstel en voor zelfgenezing geactiveerd. De aanwezige en soms geblokkeerde lichaamsenergie komt in beweging en zo wordt het lichaam in balans gebracht, met als resultaat een gedeeltelijk of volledig verdwijnen van ongemakken en ziektesymptomen. Kort uitgelegd, je gezondheid wordt er beter en ZEN van.

Ontdek meer

Overstijgen van het Ego met je emoties als kompas

Diederik De Reuse

Overstijgen van het Ego met je emoties als kompas

Zou je graag meer inzicht krijgen in jezelf en je emoties? Wil je leren hoe je beter kan omgaan met je gedachten en gevoelens? Dan is deze workshop iets voor jou! We kijken naar de werking van het ego en het emotionele systeem en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloeden. We bespreken technieken om deze processen beter te begrijpen en hoe je ze kan gebruiken om jezelf te ontwikkelen. Door bewust te worden van je innerlijke processen, ben je in staat om meer rust, helderheid en balans te creëren in je leven. Ontdek hoe je jezelf kan bevrijden van negatieve gedachten en emoties om te leven vanuit een staat van innerlijke vrede en vrijheid.

Een moment voor meditatie

Gieljan Van Goethem

Een moment voor meditatie

Een Moment voor Meditatie' is een korte inleiding tot meditatie en mindfulness. De deelnemers gaan naar binnen om te zien wat er in het moment aanwezig is. Door hun gedachten te observeren kunnen ze loskomen van conditionering en uiteindelijk tot meer harmonie en innerlijke rust komen.

Ontdek meer

Man Up: Versterk jouw connectie met jouw wortels en jezelf door de 5Ritmes

Daniël Struyf

Man Up: Versterk jouw connectie met jouw wortels en jezelf door de 5Ritmes

In deze 5 Ritmes workshop richten we ons op het vinden van innerlijke selfcare en het versterken van onze verbinding met onze wortels en onszelf. Door middel van de 5 Ritmes - Flowing, Staccato, Chaos, Lyrical en Stillness - zullen we onze relatie met ons lichaam, de grond en de ruimte versterken. We zullen verschillende oefeningen en bewegingen verkennen om onze mobiliteit en stabiliteit te verbeteren en ons te bevrijden van blokkades en weerstand. Het doel van deze workshop is om deelnemers te helpen hun energie, zelfvertrouwen en mentale helderheid terug te vinden, zodat ze hun waarheid kunnen uiten en een gezonde relatie met zichzelf en anderen kunnen ontwikkelen.

Ontdek meer

Shamanic Walk

Stijn Van Holm

Shamanic Walk

Actieve meditatie. We beginnen in een cirkel en verbinden ons met een intentie. Dan gaan we op stap en marcheren in stilte in het bos. We gaan onze intentie achterna. We eindigen terug in een cirkel in stilte en ontvangen.

Ontdek meer

5 Ritmes: Mannelijke kracht en authenticiteit

Daniël Struyf

5 Ritmes: Mannelijke kracht en authenticiteit

In deze 5 Ritmes workshop verkennen we onze mannelijkheid door middel van beweging en dans. Door de 5 Ritmes - Flowing, Staccato, Chaos, Lyrical en Stillness - te integreren in de workshop, kunnen deelnemers hun lichaam, geest en emoties integreren en zich bewust worden van hun eigen expressie. De facilitator creëert een veilige en ondersteunende ruimte waarin mannen zich authentiek kunnen uiten en verschillende aspecten van hun mannelijkheid kunnen ontdekken. Het doel van deze workshop is om mannen aan te moedigen om hun authentieke zelf te omarmen en zich te verbinden met hun mannelijke kracht en kwetsbaarheid.

Ontdek meer

Multi Orgasmische Man: Legende of Levenstijl?

Harald De Bondt

Multi Orgasmische Man: Legende of Levenstijl?

Waarom zijn de meeste mannen niet multi-orgasmisch? Zelfs met de opkomst van seks positieve bewegingen, "neo tantra", meer authentieke porno, popularisering van kink en een overvloed aan seksspeeltjes, is er nog lang niet genoeg kwalitatieve voorlichting voor mannen over het vervullen van hun orgasme potentieel. In deze workshop hebben we een eerlijk en open gesprek over het mannelijk orgasme, gevolgd door een verkenning van verschillende oefeningen om je open te stellen voor verschillende wegen naar genot. Je zult uitgerust vertrekken met technieken, die je gemakkelijk zelf kunt oefenen.

Ontdek meer

Linking en inquiry: tantrische gesprekstechnieken

Pieter Verstaelen

Linking en inquiry: tantrische gesprekstechnieken

We maken allemaal heel veel mee, er zijn heel de dag indrukken die op ons af komen: ontmoetingen, social media, nieuwsberichten.  Deze workshop helpt om een stapje terug te zetten en te zeggen: ho, wacht eens even. Waar sta ik nu?  Inquiry en linking nodigen uit om de verbinding met jezelf te verstreken terwijl je in contact bent met een ander.  Een inquiry is een zelf onderzoek: wat leeft er nu in mij?  In aanwezigheid van een ander persoon neem je rustige de tijd om te kijken wat er speelt in jezelf.  Bij linking is er ruimte om daarnaast te onderzoeken wat er ontstaat in de ontmoeting tussen 2 mensen: hoe beïnvloeden 2 bewustzijns, 2 vitale energieën, 2 ego’s elkaar hier en nu? In de volheid van het leven zijn we geneigd om weg te bewegen van onze kern,  deze technieken kunnen helpen om daar elke keer opnieuw terug bij te komen.    Meebrengen: iets om comfortabel te zitten (stoeltje of meditatie kussen)  

De kracht van aanraking

Pieter Spoelders

De kracht van aanraking

Huidhonger. Aanraking is een krachtige tool om gelukkiger door het leven te gaan, stress te verlagen en pijn te verzachten. We starten deze belichaamde ontdekkingsreis bij onze aanwezigheid als mannelijke kwaliteit, onze intentie bij aanraking en het vergroten van je vermogen om plezier te ervaren. Aanraken met intentie, van jezelf en een andere man, in een veilige en respectvolle omgeving, afgestemd op jouw behoeften en grenzen. Je voelt je verbonden en ontspannen.

Ontdek meer

Tao-Tempel: het geheim van transformatie-seksualiteit

Tim Vrancken

Tao-Tempel: het geheim van transformatie-seksualiteit

In deze sessie krijg je een introductie in een geheim dat duizenden jaren lang goed bewaard is geweest in Toaïstische mysteriescholen. Over de essentie van de seksuele kracht en hoe we die werkelijk kunnen aanboren. Het blijkt niet alleen heerlijk te zijn tussen twee mensen, maar het gaat over de oerkracht van de natuur zelf, de levenskracht die alles bezielt en die individueel gecultiveerd kan worden. Zo zorg je voor een heling en regeneratie van binnenuit.

Ontdek meer

Doorbreek de Survival Loop

Peter Ceulemans

Doorbreek de Survival Loop

Ontevredenheid over je leven, over jezelf, over wat dan ook maakt dat je jezelf in overlevingsmodus houdt. Fight, flight, freeze wisselen zich af in je gedrag en reacties en creëren meer van hetzelfde. Je sterk houden, uitstelgedrag, jezelf niet goed genoeg vinden, zijn enkele van de vele gezichten van dat gedrag. Hoe krijg je terug stroming in je leven? Wat is de wetenschap daarachter? En hoe kunnen we omdenken door andere vragen te gaan stellen?

Ontdek meer

Het Zaad van de Levensboom

Tim Vrancken

Het Zaad van de Levensboom

Deze workshop is een archetypische transmissie over het nieuw sacraal-mannelijke dat verlangt om ont-dekt te worden. Ga mee in deze diepe reis naar de heling van de mannelijke psyche. Ga mee voorbij aan het patriarchale. Er is iets dat veel krachtiger is dan de structuren van macht en dominantie. Onze werkelijke kracht huist in het intieme contact met de Grote Moeder, de Aarde. Daar herontdekken we wie we zijn - in alle nederigheid én in alle grootsheid. We maken in deze workshop gebruik van diep authentiek delen, energetische transmissies, lichaamswerk en meditatie.

Ontdek meer

Ademen

Gerard Blacquiere

Ademen

Maak je adem vrij en je bent een vrij mens. Bewust ademen is thuiskomen. In onze adem zit de levenscyclus die we telkens herhalen. Door die cyclus te doorbreken geven we echte ruimte voor verandering. We doen dat in beweging, met klank en in stilte. De bron van liefde, vervulling en vormkracht zit in ons. Doorheen onze emoties en mentale constructies ademen we ons vrij. Daar is durf voor nodig. Je bent niet alleen we ondersteunen elkaar. Meenemen: matje, eventueel zitkussen en deken of slaapzak

Ontdek meer

De man in bed – bewuste seks(ualiteit)

Yves Bonroy

De man in bed – bewuste seks(ualiteit)

Mannen en seks. We presteren, we vrijen, we weten wat ze wilt en we hebben altijd zin. Toch? Maar heb jij zicht op jouw schaduwstukken in de slaapkamer? Weet jij echt waar jouw verlangens liggen? Durf jij volledig te gaan staan voor jezelf? Tijdens de workshop gaan we op onderzoek naar wie jij bent in de slaapkamer. Je gaat het lijf in. Want het lijf zegt meer dan duizend woorden. Je ervaart wat er nodig is om jezelf te zijn, zonder maskers, zonder onzekerheid, zonder prestatiedruk. Waarbij jouw broeders je spiegelen, die als geen ander weten waar je vastloopt.

Ontdek meer

Van woest naar teder en terug

Sanne Bostyn

Van woest naar teder en terug

Tijdens seks is het belangrijk om van één energie te kunnen overgaan naar een ander. Samen exploreren we niet alleen hoe je wilder en zachter kan zijn tijdens seks maar hoe je snel van het ene naar het andere kan overgaan. Dat vereist dat we die energieën in onszelf naarboven kunnen halen. Daar werken we eerst aan en tegen einde toe proberen we af te wisselen tussen de twee.

Ontdek meer

Ontketen je innerlijke beest

Sanne Bostyn

Ontketen je innerlijke beest

Veel mannen durven niet naar het wilde, dierlijke in zichzelf gaan. Daar wil ik ze met deze workshop naartoe leiden. Het is dat beest die je nodig hebt om een partner te verslinden in de slaapkamer, om je eigen grenzen te bewaken, om je de drive te geven om te gaan voor wat je wilt, etc. Hier gaan we via verschillende oefeningen onze agressie en onze wildheid wat los laten. Wat vooral helend en nodig is voor mannen die gewend zijn te vriendelijke en te zacht te zijn.

Ontdek meer

Transformeer en manifesteer de beste versie van jezelf

Peter Grard

Transformeer en manifesteer de beste versie van jezelf

Hoe krijg je beweging in de manifestatie van je dromen, je hart- en zielsverlangens? Je leert werken met het manifestatie- en creatiewiel en passen dit toe op de belangrijkste levensgebieden (werk/levensmissie, relaties, liefde, financiën, vrije tijd, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, ...). We maken ook een quantumjump naar de beste versie van jezelf op je ideale tijdslijn die al weet hoe het is je bedoelde leven te leven en we transformeren via thetahealing negatieve programmaties die je blokkeren in de realisatie van je dromen.

Ontdek meer

Aandacht in aanraking van man tot man

Ralph Nelissen

Aandacht in aanraking van man tot man

Aangeraakt worden door mannen kan spannend zijn, zowel in het geven alsook in het ontvangen. We gaan kijken waar het lichaam behoefte aan heeft en ervaren hoe fijn het is als je kan ontspannen in de aanwezige/liefdevolle/stevige aanraking van een andere man. Dit alles vanuit heldere communicatie over wat je wil/wenst. Er is aandacht op het bekkengebied waar veel 'schaamte/schuld' zit. Het is een workshop die diep kan gaan en daarom bouwen we het rustig en veilig op.

Ontdek meer

Yin & Yang op het werk: hoe ronde vierkanten maken?

Pascal Van Loo

Yin & Yang op het werk: hoe ronde vierkanten maken?

Een man is rond en vierkant. Kwetsbaar en krachtig. Ook op het werk. Voor leiders is werken een gepaste balans vinden tussen zachte en harde interventies. Yin & Yang. Het is echter in weinig bedrijven gangbaar om in deze termen te spreken. We stellen een andere en hybride taal voor van Ronde Vierkanten om gebalanceerde veranderingen op te zetten.

Ontdek meer

Welke plaats geven we aan onze Elders?

Ewoud Monbaliu

Welke plaats geven we aan onze Elders?

Elders zijn van cruciaal belang voor het doorgeven van wijsheid en kennis. Ze helpen organisatie en samenleving nederig te blijven en purposedriven. In onze Westerse bedrijven worden ouderen vanaf een bepaalde leeftijd veelal richting exit geduwd. Wat kunnen we leren van bijvoorbeeld Afrikaanse culturen of coöperaties zoals Mondragon? Via een opstelling kijken we naar de kracht van intergenerationeel samenwerken in organisaties en gemeenschappen, met bijzondere aandacht voor de rol van Elders.

Ontdek meer

De man als hoeder in een verslaafde wereld

Bart Bogaerts

De man als hoeder in een verslaafde wereld

Verslavingen zijn er (steeds meer)omdat we de maatschappij niet (meer) aankunnen. Mensen die verslaafd zijn weten misschien dat ze verslaafd zijn maar ze weten ALLANG niet meer waarom. In deze workshop gaan we aan de slag om verschillende soorten verslavingen te (her)kennen, waarna we handvaten meekrijgen om hiermee aan de slag te gaan. Op een zachte manier leren we de ZIEKTE aan te raken bij de verslaafde én leren we hoe we hen duidelijk kunnen maken hoe ze aan hun zelfbeeld kunnen werken waardoor de verslaving vanzelf verdwijnt.

JAGAANA vitalising breathwork

Geoffrey François

JAGAANA vitalising breathwork

Close to the rebirthing breathwork, the Jagaana breathwork is a vitalising Connected Breath : you will be lying comfortably, surrounded by the proper music to do this connected breathing for 30 minutes (+ 20 min of integration time). Jagaana breathwork will allow you to balance your emotions and your energy by bringing more oxygen to your brain and experience a state of well-being on all levels (bodily, emotionally, mentally and spiritually). This session will be in English.

Ontdek meer

Welk masker draag ik?

Jean-Pierre Perron

Welk masker draag ik?

Ieder draagt een masker. In deze workshop gaan we in ons lijf voelen welke grijze zone aanwezig is, en of we dit hoeven weg te steken? Als kind hadden we geen grijze zones, dan waren we puur natuur. Mogen we terug ons zelf zijn ? Via emotioneel lichaamswerk gaan we op onderzoek en halen we het pure kind, man naar boven, genieten we ervan en helen we elkaar en ons zelf.

Ontdek meer

Heling in relaties – Het Nieuwe Familieopstellen

Odilon Mets

Heling in relaties – Het Nieuwe Familieopstellen

Via het nieuwe familieopstellen bekijken we de verrijkende en vaak uitdagende relatie tussen man en vrouw. Vele onze niet bewuste krachten werken hier. Hoe kijk ik als vrouw naar mijn man, hoe kijk ik als man naar mijn vrouw? Welke krachten en energieën van vorige partners werken nog in de huidige relatie? Hoe vinden wij de balans tussen het eigen leven en het gedeelde leven? Hoe gaan we om met wat er achter de niet ingevulde verlangens schuilt in de partnerrelatie zoals kinderwens, seksualiteit, vertrouwen…?

Ontdek meer

Butoh/theater/dans workshop

Niplu Van Meirhaeghe

Butoh/theater/dans workshop

Beweging in butoh en theater in dansvorm, expressie, toneel. Verbinding met het innerlijk kind, natuur, oerelementen.

Papoea play

Nick Baelus

Papoea play

De homo ludens oftewel spelende mens mag hier helemaal tot leven komen.Laat jouw jachtinstinct volledig tot leven komen in je lijf en ervaar ook wat het met je doet als er op je gejaagd wordt. Geniet van de boeiende dynamiek die in de jacht, het spel, je oerinstincten wakker maakt.

Ontdek meer

Monkey Business

Harald De Bondt

Monkey Business

Verwelkom je innerlijke kind, jouw dierlijk instinct om te spelen. We verkennen verschillende aspecten van bewegen en verbeelden. Je kan je aan een combinatie verwachten van contactimprovisatie, speelvechten, primal play, rollenspel en clownerie. Dit is een moment voor mensen die zich opnieuw willen verbinden met hun aangeboren speelse natuur. Voor alle "movers" die hun vaardigheden in het wild willen ervaren. Voor zij die hun "embodied" woordenschat willen uitbreiden om op onschuldige en creatieve manier te verbinden met andere wezens rondom ons.

Ontdek meer

Movement

Arnout Gielen

Movement

Krachtige functionele bewegingen die gemakkelijk te vertalen zijn naar de dansvloer. Zachte acrobatie op een vloeiende en lichaam-dienende manier gebracht.

Ontdek meer

Vrijheid! Blijheid?

Willem Lutjeharms

Vrijheid! Blijheid?

Zijn we niet allemaal op zoek naar meer vrijheid. Meer zelf controle hebben over ons leven. Tegelijk is die vrijheid ook beangstigend. Want dan moet je het zelf invullen. Wij sprongen 5 jaar geleden in het diepe en verkochten alles wat we hadden en gingen full time reizen met een gezin van 5. Dat was pas vrijheid. Toch?! Al snel werd duidelijk dat die vrijheid niet per sé ligt in het bevrijd zijn van alle “moetjes”. Het gaat veel meer om het kunnen invullen van wat er dan in die vrijgekomen ruimte komt. Hoe je dat doet, daar gaat het hier over. Zelf je leven in handen nemen, zelf je angsten onder ogen zien, zelf jouw paradijs scheppen.

Ontdek meer

Activeren van je lichtlichaam of MerKaBah

Aaron Claeys

Activeren van je lichtlichaam of MerKaBah

Bij deze workshop duiken we in de occulte kennis & wijsheid van ons lichtlichaam, hoe is ons eigen energieveld opgebouwd? Hoe kunnen we dichter contact maken met onze eigen zielsessentie en hartenergie? Bewust werken met je lichtlichaam is zowel een beslissing als activatie om je volledige zielspotentieel en je zielsmissie te claimen en naar aarde te brengen. We overlopen het belang van deze thema's en doen daarna een begeleide meditatie waar we gaan voelen, kennismaken en wie er klaar voor is het lichtlichaam activeren.

Kom uit je kop

Willem Lutjeharms

Kom uit je kop

Je hoort zo vaak dat je niet alles moet analyseren. Dat je minder moet nadenken en meer moet voelen. Dat je bij je gevoel moet blijven. Dat je moet vertrouwen op jouw hart of je buikgevoel. Mooi gezegd. Maar hoe doe je dat? In deze workshop gaan we daar mee aan de slag. Via heel eenvoudige oefeningen die iedereen kan leren krijg je inzicht in jezelf. En kan je bij jezelf gaan voelen. Zonder dat dat hoofd daar een invloed op heeft.

Ontdek meer

Trancejourney: free your sexual energy!

Gert Daniëls

Trancejourney: free your sexual energy!

Welkom op deze ceremonie om je bestaansrecht en je VRIJHEID als man te claimen. We zuiveren onze sexuele energie, onze bron, onze levenskracht. Doorheen de liggende trancereis laten we de band met de moeder los (cut the cord), zodat onze sexuele energie vrij wordt. Met gemak worden oude gedachten, oude patronen en gevoelens losgelaten. We bevrijden ons van oude relaties en patronen in de voorouderlijn. Vanuit deze vrijheid kan de seksuele energie, je brandstof, beter stromen in jezelf. Zo zal je niet uitblussen (burn-out, vermoeidheid, ...) maar geniet je van een goede balans tussen innerlijk vuur en innerlijke water! Elk jaar erg bijzonder!... een hoogtepunt voor de deelnemende mannen!

Ontdek meer

Pranayama – de link tussen adem, lichaam en geest

Atmapriya

Pranayama – de link tussen adem, lichaam en geest

Met de nodige theoretische omkaderingen en voorbereiding worden verschillende pranayama technieken geëxploreerd om het energielichaam te leren kennen en te leren managen.

Ontdek meer

Befriend Your Demons

Gino Peremans

Befriend Your Demons

In Darkness there is Light In Light there is Darkness Alleen wanneer we bereid zijn ons demonen onder ogen te zien en te aanvaarden kunnen we ze tot bondgenoten maken op ons LevensPad. Vanuit lichtheid zoeken we onze duisternis op en gaan we de verbinding aan, om te luisteren naar de boodschap die onze duisternis voor ons heeft. Een workshop voor durvers en diegenen die eindelijk komaf willen maken met verstikkende of destructieve patronen.

Ontdek meer

Breath Ceremony

Jan Mouton

Breath Ceremony

Een Breath Ceremony is een krachtige groepssessie. We starten met beweging en dans om de lichaamsenergie te activeren gevolgd door een Adem Ceremonie gebaseerd op de BBTRS® methode. We maken gebruik van activerende muziek en life instrumenten. We vertrekken van een diep geconnecteerde ademhaling om de energetische vibratie in het lichaam te verhogen en emotionele en spierspanningen los te maken die verband houden met niet geuite emoties of onverwerkte trauma's. Het effect van een Breath Ceremony is een ervaring van diepe innerlijke vrede en het herwinnen van je volle kracht en vitaliteit.

Ontdek meer

5 lichtlichamen elemental meditatie

Ben Chi

5 lichtlichamen elemental meditatie

Begeleid doorheen Aarde ( lichaam) , Water ( emoties) , Lucht ( denken), Vuur ( passie) Ether (eenheid) met visualisatie ,klank en ademhaling. Omarm wat niet meer dient in liefde en licht en wordt de vredesstichter van het leven ondersteund door de spirits van de ongeziene wereld.

Ontdek meer

Transformatie via Sjamanisatie

Frank Coppieters

Transformatie via Sjamanisatie

Na een korte duiding over sjamanisme als een heerlijk hedendaagse vorm om inzicht te krijgen in onze ware natuur, voegt Frank de daad bij het woord. Via stem en trommel en ratel wordt de poort van de hemel en de aarde geopend. Alle deelnemers krijgen de kans om een directe ervaring te ontvangen van grenzeloosheid, openheid en transformatie. Na een lange zoektocht in het gezelschap van bijzondere leraren, na een inwijding in het universele sjamanisme in 1985, en na een verblijf van 37 jaar aan de westkust van de USA, woont Frank weer op zijn Vlaamse geboortegrond en is zeer gelukkig om onderricht door te geven.

Ontdek meer

Creativiteit of je leven

Jonas Louisse

Creativiteit of je leven

Hoe oud was jij toen je besloot dat je niet (of juist wel) ‘creatief’ was? Ben je bereid om dieper in je ziel te kijken, en je scheppende kracht te vinden waarmee je ongekende werelden tot leven kunt wekken – mét anderen?

Ontdek meer

Bouwen met mannen

Simon Moeyaert

Bouwen met mannen

Samen bouwen aan de transformatie plek

Ontdek meer

Beelden van de ziel

Joris Peeters

Beelden van de ziel

We maken een innerlijke reis naar de beelden van onze ziel en geven hier kunstzinnige uitdrukking in een schilderij.

Ontdek meer

De Orde van het Geld

Jeroen Weyn

De Orde van het Geld

Via oefeningen, meditatie en een ritueel onderzoeken we hoe geld maatschappelijke orde en structuren bepaalt en zo ons persoonlijke leven beïnvloed, en hoe omgekeerd onze persoonlijke relatie met geld de maatschappelijke orde beïnvloedt.

Ontdek meer

Verbindende Communicatie: de kracht van kwetsbaarheid

Wim Grootjans

Verbindende Communicatie: de kracht van kwetsbaarheid

Verbindende communicatie is de sleutel voor een stijl van persoonlijk leiderschap waarin authenticiteit centraal staat. De missie: jou als man versterken in onderlinge communicatie. Tijdens deze introductie workshop leren we een nieuwe taal en gaan we aan de slag met eigen cases. Zo leer je ervaren hoe je vanuit je persoonlijk leiderschap anderen inspireert tot respect en empathie voor elkaar.

Ontdek meer

Geld gaat niet over geld

Jeroen Weyn

Geld gaat niet over geld

We onderzoeken onze relatie met geld, en waar geld voor staat in ons leven. Dit doen we niet door erover te praten, wel door via belichaamde oefeningen direct te ervaren wat het thema geld in ons aanraakt.

Ontdek meer

Op de werkvloer vanuit de kracht van je mannenhart

Luc Limère

Op de werkvloer vanuit de kracht van je mannenhart

Hoe blijf je in je kracht staan, in die uitdagende omgeving van werk, bazen, stress, ...?

Ontdek meer

Loslaten

Dennis Deridder

Loslaten

Je krijgt een werkbare Los-Laat-Methode mee. Tijdens deze workshop leer je: - de vier stappen - het belang van loslaten - wat los te laten - en waarom Je krijgt volledig inzicht in het belang, de stappen en bent klaar om een geheel nieuwe toekomst tegemoet te gaan. Een toekomst die je wenst, een toekomst die je zelf schept, een toekomst die je met je geliefden delen wil.

Ontdek meer

Intimiteit als mannelijke kracht

Erik Decolvenaer

Intimiteit als mannelijke kracht

Intimiteit start in je eigen lijf. Door in te dalen in je lichaam. Aanwezig te zijn. Te voelen, te ervaren, kwetsbaar durven zijn. Door je lichaam te openen, open je het wezenlijke in jezelf. In deze workshop kom je in beweging, ga je meer voelen en ervaar je de kracht van openheid en eerlijkheid, gebruik je je lichaam als fijnbesnaard instrument. Je leert je verlangens dieper kennen, en je grenzen bewaken. Durf contact te maken met de kracht van intimiteit in een mannenveld.

Ontdek meer

Ochtend yoga

Simon Moeyaert

Ochtend yoga

Ashtanga yoga: We nemen de tijd om op en vredevolle en gezonde manier op te staan door te starten met wat ademhaling en meditatie om de geest te ontwaken en vervolgens voorzichtig over te stappen naar een moderne vorm van yoga om het lichaam te activeren. Wees welkom iedereen, en vooral als je opzoek bent naar een mooie nieuwe ochtend routine of graag de dag start met wat stimulatie van lichaam en geest.

Ontdek meer

Sound Healing ligconcert

Liener Van Hauwaert

Sound Healing ligconcert

Tijdens dit ligconcert gaan we in de overgave van een breed scala van diverse gekende en onbekende klanken. We maken in onszelf een reis van verschillende ervaringen, gesteund door verschillende geuren en een koesterende atmosfeer. Liener en zijn medemuzikanten verzoenen gekende instrumenten zoals gitaar, piano, bas en percussie met meer mysterieuzere geluiden en creëren een fusie van natuurgeluiden, gekende nostalgie en gezonde zintuigprikkeling.

Ontdek meer

Massage – adem – intuïtie

Gerard Blacquiere

Massage – adem – intuïtie

Je bent 1 keer masseur en 1 keer wordt je gemasseerd. Vertrouw je helende handen. Als masseur is je belangrijkste instrument je intuïtie. Je voelt wat je handen doen, je bent er helemaal voor die ander en vooral ben je je bewust van wat er in jezelf omgaat. Wordt je gemasseerd dan is er, in alle ontspanning, dat verfijnde gewaarzijn. Het is als een fysieke meditatie die je thuis brengt, in helder contact en sereniteit. De intense ademhaling is een andere pijler waardoor gedachten, vast zittende emoties en oordelen kunnen oplossen.
Neem een matje, handdoek en laken mee en zo mogelijk massageolie.

Ontdek meer

Vind kracht en inspiratie in je mannenlijn

Christophe Denys

Vind kracht en inspiratie in je mannenlijn

Via een specifieke familie opstelling nemen we onze eigen mannenlijn in beeld. We trekken hiermee 'ons persoonlijk verleden' in, op zoek naar helderheid en energie, inspiratie, richting en focus voor ons eigen leven en groeien als man, en als mens.

Ontdek meer

Gebruik je stem: Stap in je drakenkracht

Ward Kumpen

Gebruik je stem: Stap in je drakenkracht

Maak via je stem contact met je draak. Steek het vuur aan. Maak de draak in je wakker. Zet je grens. Na de opwarming gaan we aan de slag met een drakenmantra en eindigen met een korte meditatie.

Ontdek meer

Hoe sta jij als man in relatie tot je partner, kinderen, werk, ondernemen?

Odilon Mets

Hoe sta jij als man in relatie tot je partner, kinderen, werk, ondernemen?

Als man ben jij onbegrensd verbonden met het GEHEEL. Hoe zijn wij aangekomen als man in dit leven en welke ervaringen maken deel uit van ons zijn? Hoe relateer je jou met al die ervaringen van incarnatie, je geboorte je familiesysteem in je huidig leven? Wie en wat zijn daar essentieel? Je partner, kinderen, je werk, wat je onderneemt .... alle bewegingen die je doet en maakt zijn zinvol. We gaan de stilte in en met woordeloze niet gestuurde en vrij van moraal met opstellingen kijken naar wat ons beweegt. Hoe al die ervaringen ons sturen en hoe een geestelijke kracht die in de opstellingen werkt ons brengt naar heelheid, verbinding en kracht.

Ontdek meer

De penis-dialogen

Koen Pellegrims

De penis-dialogen

Tijdens deze sessie maken we als mannen contact met onze penis of lingam. Het is de bron van onze seksuele energie, maar ook van onze daadkracht. Maar tegelijk zit er vaak ook schaamte op, of kennen we onze Lingam niet zo goed. In deze sessie, gaan we na hoe onze relatie met onze penis is. Hoe ziet hij eruit? Wat zijn zijn behoeften? Wanneer zijn we er gelukkig mee en wanneer veroorzaakt hij ons last?

Ontdek meer

Seksuele energie en bewustwording

Erik Decolvenaer

Seksuele energie en bewustwording

Hoe zet je als man seksuele energie in? Om jezelf te ontwikkelen, vervullende relaties te creëeren en meer bewustzijn in de wereld te brengen. In deze workshop ervaar je: -verbinding onder mannen via authentiek contact, intimiteit en openheid -dat de veiligheid van broederschap je seksuele energie ondersteunt, helder maakt en bekrachtigt -hoe penetrerende mannelijke energie op een gezonde en efficiënte manier kan ingezet worden voor jezelf, je relaties en de maatschappij. Ontdek en ervaar de potentie van bewuste seksuele energie in jezelf.

Ontdek meer

Ojos de dios/ geluksbrengers maken

Carlos Sanchez

Ojos de dios/ geluksbrengers maken

In deze workshop leer je om een oog van God te maken, dat van zuid-amerikaanse oorsproog is en bescherming en zegeningen frengt voor jou en je gezin.

Groei je Innerlijke Gentle Giant

Gino Peremans

Groei je Innerlijke Gentle Giant

Iedere man bestaat uit masculiene en feminiene energie. En ieder van ons heeft een uniek huwelijk tussen deze 2 energieën. Heb jij het gevoel dat je heel goed bent in jezelf aanpassen aan omstandigheden op een vlotte en creatieve manier maar worstelt met beslissingen nemen en richting geven? Of ben je eerder een man die duidelijk is, richting heeft, snel beslissingen kan nemen maar worstelt met het verbinden en in beweging brengen van jezelf of anderen? Dan is deze workshop voor jou! Omdat het je zal helpen inzicht te krijgen in wat je tegenhoudt om de volgende stappen te zetten.

Ontdek meer

Djembe

Gerard Blacquiere

Djembe

De oerklank van de aarde op de Afrikaanse djembee. Je zult binnen een uur al spelen en zingen erbij. Ritmes geboren uit het hart. Percussie niet alleen een individuele expressie maar ook verbindend.
 We geven met onze handen uiting aan ons oergevoel, met onze stem aan wat er in ons leeft.

 Niet statisch, niet technisch, maar levend en uniek. Krachtige levensritmes die gehoord mogen worden. Trommelen heeft met slaan te maken. Je voelt het vel en vind het juiste timbre.

Ontdek meer

Flow yoga

Arnout Gielen

Flow yoga

Een krachtige flow van asana die gebaseerd is op de ashtanga traditie. Goed om alle spanning uit uw lijf te krijgen en sterker en mobieler te worden in het proces.

Ontdek meer

Rituelen werken – Herwin de kracht die we verloren

Ewoud Monbaliu & Olivier Vaneeckhout

Rituelen werken – Herwin de kracht die we verloren

Waar mensen samenkomen in groep, zul je rituelen zien. Ook in jouw familie, gemeenschap, werkvloer. Mensen zijn in essentie rituele wezens. Via rituelen en symbolen verhouden we ons tot zowel de pijnlijke als de wonderlijke gebeurtenissen die het leven zin geven.

Ontdek meer

Tantra for the boardroom

Koen Pellegrims

Tantra for the boardroom

Sinds de jaren ‘80 runnen we onze bedrijven volgens “scientific management”. Alles moet in cijfers gegoten worden en de cijfers bepalen alles. Op welke manier ga ik om met dingen die wel of niet goed “voelen”, maar waar ik moeilijk cijfermatige onderbouw aan kan geven? Gevoel en onze intuïtie worden vaak genegeerd, of erger: weggezet als “emotioneel” en dat hoort niet thuis in de kille, zakelijke boardroom. Is constante groei écht nodig, of probeer ik iets te bewijzen?Tijdens deze workshop slaan we de brug tussen de spirituele wereld van het “zijn” en de realiteit van de “echte wereld". Wat kan Tantra brengen in de kille boardroom?

Ontdek meer

Hart & Ballen verbonden

Ralph Nelissen

Hart & Ballen verbonden

Je hart als kompas en je ballen die daadkracht in zich dragen. Kan jij je voorstellen wat deze verbinding met jou doet? Tijdens deze workshop ga je contact maken met je hart en ballen, en we gaan ervaren hoe we de verbinding kunnen leggen tussen beide, want vaak ervaren mannen een splitsing tussen hart en geslacht, en dat heeft een reden. Het is geen Quick fix want het vraagt om aandachtig voelen in je lijf om deze connectie weer te herstellen. Ik werk lichaamsgericht en systemisch. Je bent van harte welkom met alles wat je bent.

Ontdek meer

Krachtige Impact zonder Macht

Gino Peremans

Krachtige Impact zonder Macht

Wat we allemaal nastreven is gehoord worden, impact hebben, inspireren zodat mensen ons willen volgen of ten minste doen wat we zeggen. Heb je al ervaren dat taken niet naar behoren worden uitgevoerd als je ze doordrukt? Wil je meer invloed hebben op anderen vanuit verbinding (als leidinggevende, als ondernemer, als vader)? Je komt uit deze workshop met een doorleeft inzicht over hoe anderen te impacteren en je gaat aan den lijve ondervinden dat dit niet kan als je macht gebruikt. Integendeel!

Ontdek meer

Osho Dynamic meditatie

Jelle Pauwels

Osho Dynamic meditatie

In Osho Dynamic meditatie ga jij de uitdaging aan om je leven in eigen handen te nemen. Deze meditatie is een krachtige manier om je te ontdoen van vastgeroeste patronen die je gevangen houden. Je maakt verbinding met je vrijheid en je innerlijke getuige, om stilte en innerlijke rust te kunnen ervaren.

Ontdek meer

Contact met je bekken en rusten in een schoot

Nobby Thys

Contact met je bekken en rusten in een schoot

We starten met in ons lichaam komen en gaan daarbij vooral focussen op ons bekken en nemen daarna de tijd om in een schoot te liggen en te zakken in dit gevoel.

Ontdek meer

De Wilde Jacht

Stefaan Loncke

De Wilde Jacht

De Wilde Jacht is een wild balspel dat de grote circulaire dynamiek van het Leven laat zien. Wolf, Slang, Everzwijn en Buizerd We voelen hoe het is om elk van deze Dieren te zijn.. beleven hun instincten, hun krachten en zwakheden... luisteren naar hun lessen voor ons persoonlijk leven. Fysieke kracht, ruwheid, eerlijkheid, trickery, naaktheid.. Vier kampen vormen zich. Zon die wordt bevrijd of verslonden. Wie heeft wie nodig? Werken allen samen? Of ieder tegen ieder? Hoort de Zon hoog in de Hemel? Of in de Buik van de Aarde?

Ontdek meer

Tog Chöd (tibetan wisdom-sword) & Trance Dance

Gert Daniels

Tog Chöd (tibetan wisdom-sword) & Trance Dance

De tibetaanse martial-art Tog Chöd (wisdom-sword) geeft tools om snel stress los te snijden, storende gedachten en emoties los te weken. (20 min) De trance-dance (1u30) is een super compacte Vision Quest. Doorheen de krachtige sjamanistische muziek duik je in een trancereis voor diepe heling. Je voelt je als herboren, fit en voldaan... energetisch gezuiverd en opgeladen om jouw droom verder aan de wereld te schenken. Stralend en thuis in jezelf, ben je een zon voor jezelf, je relatie, je gezin, je werk en de grotere context. Dat is man zijn. Zon zijn!... Heling in het diepst van je kern als man! Welkom!

Ontdek meer

Quantum Healing

Joris Vander Cammen

Quantum Healing

We gaan de helende energie van Moeder Aarde in ons lichaam trekken via aandachtige ademhaling. Hierdoor komt het helend vermogen en de wijsheid van het Lichaam in actie. Breng een matje en nodige spulletje mee om aangenaam te kunnen liggen bij deze workshop.

Wie denk je wel dat je bent

Bert Corsius

Wie denk je wel dat je bent

Wie/wat is die 'ik' waar we het constant over hebben? Je bent niet wie je denkt dat je bent, dat is louter een gedacht. Wacht niet tot enkele minuten voor je sterft om je ware ik te ont-dekken, maar realiseer het nu en ga in vrede.

Ontdek meer

AUM meditatie

Jelle Pauwels

AUM meditatie

AUM meditatie is een reis doorheen je emoties. Is je leven voluit in eigen handen nemen. Door het uiten van al je opgekropte of weggedrukte emoties wordt de weg vrijgemaakt om ruimte te geven aan je verdriet, je kwetsbaarheid, je kracht en alles wat jou als mens uniek maakt. Het is een krachtige no-nonsense manier om emotioneel op te ruimen. Om meer ruimte in jezelf te laten ontstaan en zo de weg te effen om werkelijk met jezelf en anderen te verbinden.

Ontdek meer

TAIKO-drums

Steven Cools

TAIKO-drums

“Je met heel je lijf in ritme smijten”… Voel dikke stokken in je handen, zie en hoor grote drums voor en rond je, ervaar in elke cel de stevige grooves die we samen met beweging via ons lijf door de drums de wereld in sturen…. Aardend, vurig, vloeiend en luchtig… Fysiek, ritmiek, coördinatie, dynamiek, groepsgevoel, samenspel, geheugen, uitleven en “loos gaan’, maar vooral percussionele goesting en plezier, zullen allemaal gecombineerd worden tot een workshop die niemand onberoerd zal laten. Lachen en zweten verzekerd!

Ontdek meer

Ochtendvuurcirkel

Christophe Denys

Ochtendvuurcirkel

'De ochtendstond heeft Vuur in de mond'. Voor dag en dauw verzamelen we rond het vuur, om te delen en te verbinden, om kracht te verzamelen, om aanwezig te zijn in elk moment en in onszelf als man en als mens. Zo worden we wakker in wie we zijn én in waar we zijn: altijd 'Hier'. Het seizoen en datgene wat aanwezig is, nemen we als bedding om onszelf en elkaar in te herkennen en te erkennen. Het vuur zorgt voor focus, aarding en draagvlak voor jouw persoonlijke intenties.

Ontdek meer

Energetisch werken met jouw archétypes

Peter Grard

Energetisch werken met jouw archétypes

Welke archétypes willen er in en door jou heen geleefd worden? Wat hebben ze jou te vertellen en komen ze je duidelijk maken? Wat is hun functie, rol en betekenis in jouw leven? Is het de herder, de pelgrim, de kunstenaar, de schrijver, de wijze, de nar, de ondernemer, de creator, de wilde man, de herbergier, de reiziger, de kluizenaar, de leider, de stiltezoeker, de gids, de schrijver, …. die aandacht vraagt? Kom het ontdekken.

Ontdek meer

Verdriet in de ogen kijken

Nobby Thys

Verdriet in de ogen kijken

We gaan met behulp van een korte reeks lichaamswerk en intensief ademwerk in ons lichaam gaan voelen wat er leeft en daaraan expressie geven. We werken daarbij in 2-tallen.

Ontdek meer

Temazcals – zweethutten

Yves Vanopslagh & Nico Keeman

Temazcals – zweethutten

Elke ochtend en overdag heb je de mogelijkheid om temazcals en/of zweethutten te doen. Een overgave aan een zuiverende proces. Je kan je mannelijk anker ruimte geven, jezelf reinigen op hartsniveau, zodat je vol vertrouwen de dag mag starten. Het helpt ons om kracht te winnen, om met een heldere geest en visie ons dagelijks leven tegemoet te gaan.

Ontdek meer

Je bent dat waar je naar op zoek bent. Wees het mirakel.

Bert Corsius

Je bent dat waar je naar op zoek bent. Wees het mirakel.

Als mens zoeken we steeds extern naar bevrediging, voldoening,... Maar alles is hier en nu in jezelf te vinden. Jij en het leven zijn ongekende mirakels. Leer die ervaring toe te laten in je leven. Eerst geloven en dan zullen we wel zien.

Ontdek meer

De healers

Hypnose, Dieptemassage en Voetreflexologie

Pol Heyvaert

Hypnose, Dieptemassage en Voetreflexologie

Heel je innerlijke kracht : Breng verandering in je leven - Overwin angsten en gewoonten - versterk je zelfvertrouwen Ontspan je - vind terug je balans - ontdoe je van spierspanning, stress of pijn Breng terug dat evenwicht in je organen en activeer je zelfhelend vermogen, die innerlijke kracht. Kortom… Heel je kracht met behulp van Hypnose, Dieptemassage of Voetreflexologie

Belichaam je pure essentie

Erik Decolvenaer

Belichaam je pure essentie

Tijdens de sessie creëer en bewaak ik de ruimte voor bewustwording, heling en transformatie. Door in zachtheid dieper te zakken in je lijf, komt naar boven wat hier en nu aan de orde is. Een blokkade transformeren, emoties vrij laten, je authentieke kracht ervaren, een inzicht laten opborrelen uit het diepste van je kern. Vaak werk ik rond de thema’s intimiteit, seksualiteit en relaties. Na een sessie heb je meer voeling met jezelf, ervaar je rust en ben je meer gecentered.

Ontdek meer

Conscious Deep Bodywork

Wim Vandenbergh

Conscious Deep Bodywork

Bij Conscious Deep Bodywork gaan we aan de slag met de plekken in je lichaam die niet bezield zijn.

Ontdek meer

Oshun Bodywork Shibari

Michael Bentein

Oshun Bodywork Shibari

Overgave betekent loslaten. Vertrouwen dat je opgevangen wordt, door het leven, door liefde, door iemand. Hoewel deze sessie erg intens is en intiem met jezelf, is deze niet seksueel.

Ontdek meer

Shiatsu en Live The Connection

Jonathan Verlinden

Shiatsu en Live The Connection

Shiatsu is een vorm van acupressuur behandeling. De naam komt van het Japanse “shi-atsu”, letterlijk" vinger-druk". De behandeling wordt gedaan op een futon (een Japanse matras). Je draag best comfortable en los zittende kleding, dat helpt mij voor stretching en rotatie te kunnen uitvoeren.

Ontdek meer

Gestalt therapie en ademwerk

Klaas Bals

Gestalt therapie en ademwerk

Vanuit een gelijkwaardig contact onderzoeken we in een gesprek wat er gaande is en of daarin iets kan verschuiven. Eventueel doen we experimenten die helderheid kunnen brengen. Doorvoelen, woorden geven, stilte, vertragen, ademen.

Ontdek meer

Energetische Healing

Mathijs Derycke

Energetische Healing

Als pyschodynamica coach in healingtechnieken ga ik op een lliefdevolle en neutrale manier het zelfhelend vermogen stimuleren. Door middel van het toepassen van verschillende healingtechnieken gebeuren er veranderingen in het bewustzijn met als doel de levenskwaliteit te verhogen op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.

Ontdek meer

Reiki & Shiatsu, Shamanic Inca Healing

Kristof De Backer

Reiki & Shiatsu, Shamanic Inca Healing

Sjamanic Healing Reiki & Shiatsu

Wonder of Sharing from Silence and Presence

Jan De Bruyckere

Wonder of Sharing from Silence and Presence

Na een korte ronde empatisch luisteren stappen we buiten de tijd, helemaal in het hier en nu. Van zodra we zielscontact hebben, connecteren ons met de oneindige intelligentie van het veld. Vanop deze plaats kun je jezelf gaan helen.

Broncode Healing & Activatie

Peter Ceulemans

Broncode Healing & Activatie

We gaan op zoek naar wat je op dit moment het meeste nodig hebt om vanuit je Kracht te gaan leven en je Licht te laten schijnen, door af te stemmen op jouw Broncode. Met behulp van verschillende oude technieken gaan we jouw originele blauwdruk in ere herstellen.

Ontdek meer

Van het verleden in het heden staan

Jean-Pierre Perron

Van het verleden in het heden staan

Wie we nu zijn is mede gevormd door wat we hebben beleefd of niet hebben mogen beleven vanuit onze authentieke kern. Belangrijke elementen in onze groei naar man zijn : gezonde hechting, er mogen zijn, ook als seksueel wezen, en dit ook als kind. Ieder heeft hier rond wel wat geschondenheid of triggers. Je bent er helemaal welkom mee, met alles wat er is, niets hoeft weggestoken te worden.

Ontdek meer

Centering – diepgaande energetische healing

Mozes Cosijn

Centering – diepgaande energetische healing

Als healer en Centeringpractitioner stem ik me af en voel op welke laag van je lichaam en bewustzijn er heling nodig is. Via zachte aanraking (technieken) help ik jouw lichaam naar ontspanning te brengen zodat je levensenergie opnieuw natuurlijk kan gaan stromen en bewegen door gans je lichaam. Heling - ontspanning- verbinding - centering -aarding

Ontdek meer

Innerlijke rust hervinden in jezelf.

Patrick Fasseur

Innerlijke rust hervinden in jezelf.

Je voelt je niet lekker in je element. Waar heb jij nu behoefte aan? Wanneer je even de controle over jezelf kwijt bent of gedachten teveel tijd van je wegnemen. Komt er een trauma aan de oppervlakte? Dan kan het zijn dat je te weinig in je lichaam aanwezig bent waardoor angsten vat op jou kunnen krijgen. Ik kan je hiermee helpen je terug in je lichaam te brengen. Ik maak gebruik van een ademsessie in combinatie met trage bewegingen, contact met de natuur, een sessie stemwerk en stoel reiki. Zo kan je opnieuw beter in je element komen en terug de kracht in jezelf hervinden.

Ontdek meer

Familie opstelling individueel

Christophe Denys

Familie opstelling individueel

Krijg een zicht, letterlijk en visueel, op de thema’s die in je leven een belangrijke rol spelen.

Ontdek meer

Flow massage – Team verantwoordelijke

Emmanuel Van De Poel

Flow massage – Team verantwoordelijke

Healingveld teamverantwoordelijke. Weet je niet bij wie je moet zijn? Zal ik je proberen te helpen om de juiste healer te vinden. Verder geef ik af en toe korte sessies Onderbewuste herprogrameren of Inner-Vibes-Flow-massages (waterwiegen in de lucht).

Ontdek meer

Sacred Space & Temazcal Zweethutten

Yves Vanopslagh

Yves Vanopslagh

Hoeder en Elder van de Sacred space en temascal/zweethutten

Ontdek meer

Stefaan Loncke

Stefaan Loncke

Hoeder Sacred Space - Waterblessings

Ontdek meer

Joachim Aerts

Joachim Aerts

Hoeder Sacred space, watergieter zweethutten

Nico Keeman

Nico Keeman

Hoeder van de zweethutten/temascals, watergieter

Ontdek meer

Ruben Soeteman

Ruben Soeteman

Firekeeper

Johan Vermeersch

Johan Vermeersch

Firekeeper

Leon de Jongh

Leon de Jongh

Firekeeper en space holder Sacred space

Erik Bakker

Erik Bakker

Firekeeper en space holder Sacred space

Jahon Seneca

Jahon Seneca

Waterhoeder Sacred Space

Carlos Sanchez

Carlos Sanchez

Waterhoeder/blessings Sacred space

Brecht Vastesaeger

Brecht Vastesaeger

Watergieter temascals

Ontdek meer

Jeroen Klijberg

Jeroen Klijberg

Watergieter zweethutten

Michiel van Leer

Michiel van Leer

Firekeeper zweethutten

Don Keizer

Don Keizer

Firekeeper zweethutten

Wim Rosseel

Wim Rosseel

Firekeeper zweethutten

Arjan Mieras

Arjan Mieras

Firekeeper zweethutten

Ontdek meer

Jelle Hainje

Jelle Hainje

Watergieter zweethutten