Men to Business (M2B)

Ben je ondernemer of leidinggevende?
Maak dan je Mannenfestival nog waardevoller door aan het Men to Business traject deel te nemen.

Onze samenleving heeft nood aan mannen die zelfbewust en in verbinding hun verantwoordelijkheid opnemen.

Groei als man, ondernemer, leidinggevende en/of manager tijdens deze ontwikkeldagen in de bossen van het Meerdaalwoud.

Men to Business is een op maat gemaakt traject gericht op ondernemers en leidinggevenden ingebed in het 5-daagse Mannenfestival. We werken kleinschaliger dan de rest van het festival en daarom ook gerichter en persoonlijker. Daarbovenop wordt de accommodatie (glamping) voor jou verzorgd.

Laat je inspireren door verrassende trainers in deze out-of-the-box-setting. Verhoog je levenskwaliteit en energieniveau in jezelf, je omgeving, team en bedrijf.

Via Men to Business krijg je toegang tot een unieke en hechte groep gelijkgestemden met wie je kan herbronnen en in uitwisseling kan gaan. Waarbinnen je broeders voor het leven zult ontmoeten.

Waar wil jij op inzetten?

In je (privé) leven

In je team en bedrijf

M2B Aanbod

Stel zelf je programma samen. Kies uit talloze workshops. Je kiest zelf hoe diep je gaat, hoe pittig het mag zijn, en op welke thema’s uit werk en leven je inzoomt. 

Zoals daar bijvoorbeeld zijn: welk toekomstbeeld heb je voor jezelf en je onderneming? Hoe kun jij leiding geven vanuit gezonde mannelijke kracht? Uiteraard heb je ook toegang tot alle niet-zakelijke workshops op het festival, helemaal naargelang je noden.

Doorheen het festival kom je dagelijks samen in een kleiner groepje met 9 andere ondernemende mannen. Zo vorm je je eigen vertrouwde groep binnen het grotere festival. De sfeer van vertrouwen en broederschap zorgt voor gespreksruimte over dingen waar je met je (zaken)partner of vrienden niet over zou praten.

Je slaapt in een glamping tent met bed, voorzien met heel wat extra kampeercomfort.

Uiteraard is ‘vol pension’ in de prijs inbegrepen.

Voor het festival is er, indien gewenst, een persoonlijk kennismakingsgesprek. In het najaar is er een terugkommoment.

Benefits

Ontdek de kracht van broederschap. Met gelijkgestemde ondernemende mannen deel je dit avontuur van 4 dagen in de diepe bossen van Meerdaalwoud. We werken in kleinere groepen, met een persoonlijkere aanpak dan de rest van het Mannenfestival. Inspireer en laat je inspireren.

Na het festival zien we vaak mooie vriendschappen ontstaan. Wie weet houd je er ook boeiende professionele samenwerkingen aan over?

Verwerf inzichten en ervaringen die je meteen kan toepassen in je bedrijf en privéleven.

Als jij je beter voelt op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, dan heb je meer impact op je omgeving en bedrijf.

Dit Men To Business-programma is op een toegankelijke manier ingebed in het 5-daags mannenfestival, waar je kan kiezen uit talloze workshops die het volledige spectrum van persoonlijke ontwikkeling beslaan. Een echte buitenkans. De trainers komen uit België en Nederland. 

M2B Programma 2024

Uniek aan het Men to Business programma is dat je de combinatie krijgt tussen het Mannenfestival ervaring en een persoonlijke begeleiding gericht op ondernemerschap. Na de kennismaking met je collega’s in de M2B groep, stap je in de 5-daagse totaalervaring.

Mogelijk wijzigt onderstaand programma nog rond maart 2024, tegen dan hebben we het nieuwe programma klaar. Onderstaand programma is op basis van de 2023 editie, zodat je een voorbeeld hebt.

Woensdag
28 Augustus
2024

Aankomen

Aankomst & onthaal
17u
Potluck met de groep
19u
Kennismaking met de Men to Business groep
20u

Donderdag
29 Augustus
2024

Dag 1

Ontbijt
8u
Opening festival
10u30
Lunch
12u45
Workshops
14u15
Deelcirkel
17u
Dinner
18u15
Avondprogramma met keuzes
20u00

Vrijdag
30 Augustus
2024

Dag 2

Temazcal zweethut
6u
Ochtend workshops
7u
Ontbijt
8u15
Workshop ronde
10u15
Lunch
12u45
Arena van het onbekende
14u15
Deelcirkel
17u
Dinner
18u15
Workshop ronde
19u45
Vrije expressie Podium
21u45

Zaterdag
31 Augustus
2024

Dag 3

Temazcal zweethut
6u
Ochtend workshops
7u
Ontbijt
8u15
Workshop ronde
10u15
Lunch
12u45
Vrije invulling & Ontspanning
14u15
Deelcirkel
17u
Dinner
18u15
Slot avond moment met iedereen
20u
Dans moment
22u00

Zondag
1 September
2024

Dag 4

Temazcal zweethut
6u
Ochtend workshops
7u
Ontbijt
8u
Workshop ronde
10u15
Lunch
12u45
Slot deelcirkel
13u45
Opruim met iedereen
15u
Slot moment
15u45
Einde
17u

Verken enkele workshops

Naast de onderstaande workshops gericht op ondernemers en leidinggevenden, heb je ook toegang tot alle andere workshops die op het Mannenfestival zullen aangeboden worden. Telkens voor de workshop begint kan jij nog beslissen waaraan je deelneemt.

Yin & Yang op het werk: hoe ronde vierkanten maken?

Pascal Van Loo

Yin & Yang op het werk: hoe ronde vierkanten maken?

Een man is rond en vierkant. Kwetsbaar en krachtig. Ook op het werk. Voor leiders is werken een gepaste balans vinden tussen zachte en harde interventies. Yin & Yang. Het is echter in weinig bedrijven gangbaar om in deze termen te spreken. We stellen een andere en hybride taal voor van Ronde Vierkanten om gebalanceerde veranderingen op te zetten.

Ontdek meer

Welke plaats geven we aan onze Elders?

Ewoud Monbaliu

Welke plaats geven we aan onze Elders?

Elders zijn van cruciaal belang voor het doorgeven van wijsheid en kennis. Ze helpen organisatie en samenleving nederig te blijven en purposedriven. In onze Westerse bedrijven worden ouderen vanaf een bepaalde leeftijd veelal richting exit geduwd. Wat kunnen we leren van bijvoorbeeld Afrikaanse culturen of coöperaties zoals Mondragon? Via een opstelling kijken we naar de kracht van intergenerationeel samenwerken in organisaties en gemeenschappen, met bijzondere aandacht voor de rol van Elders.

Ontdek meer

De Orde van het Geld

Jeroen Weyn

De Orde van het Geld

Via oefeningen, meditatie en een ritueel onderzoeken we hoe geld maatschappelijke orde en structuren bepaalt en zo ons persoonlijke leven beïnvloed, en hoe omgekeerd onze persoonlijke relatie met geld de maatschappelijke orde beïnvloedt.

Ontdek meer

Verbindende Communicatie: de kracht van kwetsbaarheid

Wim Grootjans

Verbindende Communicatie: de kracht van kwetsbaarheid

Verbindende communicatie is de sleutel voor een stijl van persoonlijk leiderschap waarin authenticiteit centraal staat. De missie: jou als man versterken in onderlinge communicatie. Tijdens deze introductie workshop leren we een nieuwe taal en gaan we aan de slag met eigen cases. Zo leer je ervaren hoe je vanuit je persoonlijk leiderschap anderen inspireert tot respect en empathie voor elkaar.

Ontdek meer

Geld gaat niet over geld

Jeroen Weyn

Geld gaat niet over geld

We onderzoeken onze relatie met geld, en waar geld voor staat in ons leven. Dit doen we niet door erover te praten, wel door via belichaamde oefeningen direct te ervaren wat het thema geld in ons aanraakt.

Ontdek meer

Op de werkvloer vanuit de kracht van je mannenhart

Luc Limère

Op de werkvloer vanuit de kracht van je mannenhart

Hoe blijf je in je kracht staan, in die uitdagende omgeving van werk, bazen, stress, ...?

Ontdek meer

Intimiteit als mannelijke kracht

Erik Decolvenaer

Intimiteit als mannelijke kracht

Intimiteit start in je eigen lijf. Door in te dalen in je lichaam. Aanwezig te zijn. Te voelen, te ervaren, kwetsbaar durven zijn. Door je lichaam te openen, open je het wezenlijke in jezelf. In deze workshop kom je in beweging, ga je meer voelen en ervaar je de kracht van openheid en eerlijkheid, gebruik je je lichaam als fijnbesnaard instrument. Je leert je verlangens dieper kennen, en je grenzen bewaken. Durf contact te maken met de kracht van intimiteit in een mannenveld.

Ontdek meer

Hoe sta jij als man in relatie tot je partner, kinderen, werk, ondernemen?

Odilon Mets

Hoe sta jij als man in relatie tot je partner, kinderen, werk, ondernemen?

Als man ben jij onbegrensd verbonden met het GEHEEL. Hoe zijn wij aangekomen als man in dit leven en welke ervaringen maken deel uit van ons zijn? Hoe relateer je jou met al die ervaringen van incarnatie, je geboorte je familiesysteem in je huidig leven? Wie en wat zijn daar essentieel? Je partner, kinderen, je werk, wat je onderneemt .... alle bewegingen die je doet en maakt zijn zinvol. We gaan de stilte in en met woordeloze niet gestuurde en vrij van moraal met opstellingen kijken naar wat ons beweegt. Hoe al die ervaringen ons sturen en hoe een geestelijke kracht die in de opstellingen werkt ons brengt naar heelheid, verbinding en kracht.

Ontdek meer

Groei je Innerlijke Gentle Giant

Gino Peremans

Groei je Innerlijke Gentle Giant

Iedere man bestaat uit masculiene en feminiene energie. En ieder van ons heeft een uniek huwelijk tussen deze 2 energieën. Heb jij het gevoel dat je heel goed bent in jezelf aanpassen aan omstandigheden op een vlotte en creatieve manier maar worstelt met beslissingen nemen en richting geven? Of ben je eerder een man die duidelijk is, richting heeft, snel beslissingen kan nemen maar worstelt met het verbinden en in beweging brengen van jezelf of anderen? Dan is deze workshop voor jou! Omdat het je zal helpen inzicht te krijgen in wat je tegenhoudt om de volgende stappen te zetten.

Ontdek meer

Rituelen werken – Herwin de kracht die we verloren

Ewoud Monbaliu & Olivier Vaneeckhout

Rituelen werken – Herwin de kracht die we verloren

Waar mensen samenkomen in groep, zul je rituelen zien. Ook in jouw familie, gemeenschap, werkvloer. Mensen zijn in essentie rituele wezens. Via rituelen en symbolen verhouden we ons tot zowel de pijnlijke als de wonderlijke gebeurtenissen die het leven zin geven.

Ontdek meer

Tantra for the boardroom

Koen Pellegrims

Tantra for the boardroom

Sinds de jaren ‘80 runnen we onze bedrijven volgens “scientific management”. Alles moet in cijfers gegoten worden en de cijfers bepalen alles. Op welke manier ga ik om met dingen die wel of niet goed “voelen”, maar waar ik moeilijk cijfermatige onderbouw aan kan geven? Gevoel en onze intuïtie worden vaak genegeerd, of erger: weggezet als “emotioneel” en dat hoort niet thuis in de kille, zakelijke boardroom. Is constante groei écht nodig, of probeer ik iets te bewijzen?Tijdens deze workshop slaan we de brug tussen de spirituele wereld van het “zijn” en de realiteit van de “echte wereld". Wat kan Tantra brengen in de kille boardroom?

Ontdek meer

Krachtige Impact zonder Macht

Gino Peremans

Krachtige Impact zonder Macht

Wat we allemaal nastreven is gehoord worden, impact hebben, inspireren zodat mensen ons willen volgen of ten minste doen wat we zeggen. Heb je al ervaren dat taken niet naar behoren worden uitgevoerd als je ze doordrukt? Wil je meer invloed hebben op anderen vanuit verbinding (als leidinggevende, als ondernemer, als vader)? Je komt uit deze workshop met een doorleeft inzicht over hoe anderen te impacteren en je gaat aan den lijve ondervinden dat dit niet kan als je macht gebruikt. Integendeel!

Ontdek meer

Temazcals – zweethutten

Yves Vanopslagh & Nico Keeman

Temazcals – zweethutten

Elke ochtend en overdag heb je de mogelijkheid om temazcals en/of zweethutten te doen. Een overgave aan een zuiverende proces. Je kan je mannelijk anker ruimte geven, jezelf reinigen op hartsniveau, zodat je vol vertrouwen de dag mag starten. Het helpt ons om kracht te winnen, om met een heldere geest en visie ons dagelijks leven tegemoet te gaan.

Ontdek meer

Podcast over Men to Business

Benieuwd hoe het er gedurende dit vierdaagse traject aan toe gaat, en waar je je als CEO of manager aan kan verwachten? 

Je hoort getuigenissen van deelnemers en begeleiders en een auditief sfeerbeeld vanop het Mannenfestival in deze Men to Business podcast van Matthias Dusesoi.

Jouw gastheren

Hallo, wij zijn je gastheren voor deze Men 2 Business-track. Contacteer ons gerust.
We ontmoetten elkaar op vorige edities van het mannenfestival. Lees hieronder onze getuigenis.

Play Video

Gino Peremans

Executive coach (INSEAD, Vlerick) & Transformational Consultant

Play Video

Ewoud Monbaliu

Social entrepreneur

Play Video

Olivier Vaneeckhout

Ondernemer

Play Video

Luc Brosens

IT consultant

Play Video

Bram Balcaen

Ondernemer

Play Video

Jelle Annaars

Communicatie manager

Play Video

Pacal Van Loo

HR Manager

Deelnemen

Voor wie?

Men to Business richt zich tot alle ondernemers, CEO’s, managers en leiders die zichzelf, hun team en de organisatie naar het volgende niveau willen tillen.

Waar?

Jouw bijdrage heeft nu al impact op iemand anders zijn leven.

Jouw deelnameprijs steunt iemand anders zijn Mannenfestival ticket. Zo maak je het mogelijk dat ook jonge mannen uit kwetsbare situaties en personen met beperkte middelen aan het Mannenfestival kunnen deelnemen.

Vroegboek Ticket

(eerste 10 tickets)

1199Incl. BTW
Overnachten in glamping-tent
Vol pension
Toegang tot alle workshops (met voorrang bij business workshops)
Individueel voor- en nagesprek
Zoom business groepscall voor en na het festival
Men to business deelcirkel
Een deel van je ticket komt ook ten goede van een man met beperkte middelen

Standaard Ticket

-

1399Incl. BTW
Overnachten in glamping-tent
Vol pension
Toegang tot alle workshops (met voorrang bij business workshops)
Individueel voor- en nagesprek
Zoom business groepscall voor en na het festival
Men to business deelcirkel
Een deel van je ticket komt ook ten goede van een man met beperkte middelen

Getuigenissen

Veelgestelde vragen

Het adres is “De Kluis 1, 3051 Sint-Joris-Weert”.

Voor de Men to Business groep is de start om 20u op woensdag 23 augustus en eindigt op zondagavond 27 augustus rond 19u. 

We zitten op 15 minuten stappen van het trein station. Neem de trein tot het station van St.-Joris-Weert. Van hier is het +/- 15 minuten wandelen.

Komende uit het station ga je naar rechts, aan de spoorwegovergang ga je terug rechts en de eerstvolgende straat (Molenstraat) opnieuw rechts. Deze volg je tot aan de Polderstraat op je linkerkant. Sla hier linksaf en dan is het steeds rechtdoor.

Parkeerplaatsen zijn beperkt, dus onze eerste suggestie is om te carpoolen of openbaar vervoer te gebruiken. 

Indien je toch met de auto komt, stel je gps in op “De Kluis 1, 3051 Sint-Joris-Weert”. Extra tip is om Polderstraat in te geven, op het einde van die straat dien je te zijn en dan ga je de parking tegenkomen.

In elk ticket zitten alle maaltijden inbegrepen, van de eerste lunch op de aankomstdag tot de laatste lunch op de slotdag. Dit betekent ontbijt, lunch en avondeten. Onze kookploeg zorgt voor heerlijke, gezonde maaltijden via een buffet-stijl principe. Op meerdere plekken op het terrein kan je stromend water vinden om je eigen drinkbus te vullen. Ook zal er thee en koffie voorzien worden voor tijdens de maaltijden en op tussendoor pauze momenten.

Praktisch is het wel belangrijk is dat je je eigen bestek, bord, beker en afdroogdoek meebrengt. Er zal een plek zijn waar je je eigen spullen kan afwassen.

Er zal altijd een vegetarische en vegan optie ter beschikking zijn. Ook zal er er een glutenvrij en lactovrije optie zijn. Indien je speciale eet-restricties (buiten vegetarisch, vegan, glutenvrij of lactovrij) hebt die belangrijk zijn om aan onze kok door te geven dan kan je dit op voorhand mailen naar info@mannenfestival.be. Op dag 1 vragen we aan elke man met eet-restricties om dit te melden aan onze kok.

In het Men to Business ticket zitten overnachtingen inbegrepen in een glamping tent. Wat dit wil zeggen is dat alles voorzien is voor jou: comfortabel bed, lakens & kussen. Deze tent is ingericht zodat jij makkelijk kan toekomen, want alles is al opgezet. Ook zullen er douches en WC’s nabij zijn.

Onze kookploeg kan omgaan met verschillende restricties die je hebt. Standaard is er altijd een vegetarische en vegan optie, dus dit dien je niet door te geven. Zijn je eet-restricties beperkter dan dit dan is het belangrijk om dit op voorhand door te geven via info@mannenfestival.be zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Tijdens het festival zelf kan je specifieke eet-restricties nog eens bespreken met de kok ter plaatse.

Het Mannenfestival werkt als een VZW, de volledige werking draait op de bijdrage van de tickets. Jij steunt dus mee de visie om ruimte te creëren om bewust man te zijn, waarmee we een beweging in gang zetten die veel groter is dan elk van ons apart. Hiermee wordt de betaling gedaan van alle onkosten die gepaard gaan gedurende het jaar en tijdens het festival. Zelfs onze workshopgevers en vrijwilligers doen nog steeds een bijdrage, dus elke persoon op het festival draagt mee dit festival. Uniek aan het M2B ticket is dat je ook een andere man mee ondersteunt die aan het gewone Mannenfestival kan deelnemen.

 • Je inkom-ticket
 • Een klein (rug)zakje waarmee je op het terrein kunt rondlopen. (Het terrein is best groot, dus handig als je niet voortdurend heen en weer moet voor je spullen)
  • Zaklamp
  • Eigen bord, soepbeker, mok, vork, lepel, mes en ander nuttig eetgerei (deze kun je na gebruik en afwas ook laten liggen aan je eetplek)
  • Afwasgerief (sponsje, handdoek)
  • Drinkfles, die je kan (her)vullen
  • Rolletje WC-papier
  • Schrijfgerief
 • Kledij: Houd rekening met weerschommelingen en koudere nachttemperaturen 
  • Regenkledij
  • Twee handdoeken (extra handdoek goed voor de zweethut)
  • Kledij waarin je makkelijk kan bewegen
  • Schoeisel waarmee je vlot in de natuur kan bewegen
  • En verder alles uit je garderobe waar je graag mee tevoorschijn komt 🙂
 • Muziek instrumenten (optioneel)
  • Drum, 
  • Ratel, gitaar,… 
 • Sacred Space. Neem gerust een krachtvoorwerp mee om hier te leggen tijdens het festival
 • Yoga-matje of iets dergelijks (nodig voor sommige workshops) 
 • Zitkussen, evt. handig stoeltje
 • Evt anti-muggen/teken spul
 • Zonnecrème
 • En verder alles wat voor jou bijdraagt aan een heel aangenaam, gezellig en krachtig mannen-gebeuren!
 • Voor het M2B ticket zijn slaapvoorzieningen geregeld (incl. bed, lakens, kussen, verlichting rond de tent)

Men to Business is gericht op ondernemers, leidinggevenden en managers die zich graag bewust willen ontwikkelen.

6Op het Mannenfestival is elke man welkom, er zijn een aantal principes die we hebben neergeschreven waarvan we vragen dat elke man zich aan houdt om alles vlot te laten verlopen.

 1. Tijdens het MannenFestival gaan we op een respectvolle en ecologisch verantwoorde manier met elkaar om. Dit betekent o.a.
  • dat medewerkers en deelnemers respectvol omgaan met de medemensen, dieren, planten, vuur, stenen en bouwwerken op het festivalterrein,
  • dat medewerkers en deelnemers hun eigen bord, drinkgerei, bestek en handdoek meenemen en na de maaltijden hun eigen afwas doen,
  • dat medewerkers en deelnemers hun eigen rommel en afval opruimen (dus ook sigarettenpeuken!) en zoveel mogelijk afval sorteren in de daarvoor bestemde afvalbakken,
  • dat medewerkers en deelnemers met elkaar samen de wc, douches en kamers proper houden en
  • dat we gebruik maken van ecologische afwas- en poetsmiddelen.
 2. Iedere deelnemer is vrij om wel of niet aan de op het MannenFestival aangeboden activiteiten deel te nemen.
 3. Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor zijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Deelname is dus op eigen risico.
 4. Mocht je (per ongeluk) schade toebrengen aan een ander of andermans eigendom, dan neem je hier verantwoordelijkheid voor en doet indien nodig een beroep op je eigen familiale verzekering.
 5. De organisatie van het MannenFestival sluit alle vormen van aansprakelijkheid uit, van elke vorm van schade (materieel, fysiek, emotioneel of psychisch) opgedaan voor, tijdens, na of ten gevolge van deelname aan het festival.
 6. Tijdens het MannenFestival wordt er geen alcohol geschonken en gedronken!
 7. Tijdens het MannenFestival is het verboden om soft- of harddrugs mee te brengen, te gebruiken of te verhandelen.
 8. De organisatie van het MannenFestival is bevoegd deelnemers die zich niet aan regel 1, 7 en/of 8 houden van het festivalterrein te (laten) verwijderen en de verdere toegang tot het festivalterrein te ontzeggen.
 9. Jonge mannen zijn toegelaten vanaf 16 jaar. Jonge mannen van 16 tot en met 17 jaar nemen deel onder verantwoordelijkheid van hun vader, grootvader of een mentor.
 10. Door je aan te melden voor het MannenFestival verklaar je als deelnemer met de bovenstaande spelregels in te stemmen en je verantwoordelijkheid te nemen.

Op voorhand is er de optie tot een persoonlijk contact voor elke Men to Business deelnemer. Ook zal de groep al een online groep call hebben waardoor je al eerder start met de voorbereiding. Tijdens het festival is er een team dat ondersteuning geeft om jouw programma op maat samen te stellen. Ook zal er een M2B sharing cirkel op meerdere momenten tijdens de 2-daagse plaatsvinden.

Met Mannenfestival zelf wordt gedragen door een team aan ervaren workshop gevers, sharing cirkel hoeders en kernteam leden. Tegelijk is er ook een sacred space plek, een plek van stilte waar ten alle tijden van het festival ook vuurhoeders en waterhoeders aanwezig zijn. Ook is er een plek waar je een individuele heling sessie kan aanvragen. Om te ontspannen is er ook een vuurplek waar altijd thee aanwezig is. Elke dag zal er een sharing cirkel moment zijn, hier deel je binnen een kleinere groep die elke dag hetzelfde is wat er in je leeft zodat je ook ondersteuning kan krijgen van mede-mannen indien nodig.

Bewust man zijn betekent net dat je volledig mag opdagen zoals je bent, wat er ook naar boven wil komen. Tegelijk doe je dit samen met een heel veld aan mannen die ook bewust opdagen. Samen bieden we verbinding en ondersteuning aan elkaar.

We streven met het Mannenfestival ernaar om een zo breed mogelijk mannenveld te bereiken, meerdere generaties en personen van diverse achtergronden. Het Mannenfestival is een plek waar iedereen mag samenkomen, waar je ook staat in het leven. Soms kan een man financieel minder bijdragen wat zijn aanwezigheid in gedrang zou brengen, wat een gemis zou zijn voor de energie van het festival. 

Een deel van jouw ticket gaat rechtstreeks in het Mannenfonds.

Dit is iets want je kan bespreken met de verantwoordelijken voor Men to Business veld. Ideaal gezien ben je er vanaf het begin tot het einde. Als er mogelijk zich iets voordoet dat je belet er elke dag bij te zijn dan kan je deze vraag stellen.

Mail daarvoor naar Gino via gino@aspiria.be

Neen. Je kiest ter plaatse. Elke workshopronde wordt ingeleid door een algemene presentatie. Voor een aantal workshops is het mogelijk dat er een beperkt aantal plaatsen is. Er wordt wel voorrang gegeven aan Men to Business deelnemers voor workshops die zich specifiek richten tot de deelnemers aan het Men to Business-traject.

Ja, bij je inschrijving kan je je factuurgegevens achterlaten. 

Heb je specifieke vragen voor je factuur? Stuur dan je factuurgegevens naar info@mannenfestival.be. Je ontvangt de factuur via mail.

Men to Business verenigt allerlei “business mannen”: van ervaren bedrijfsleiders tot startende managers en freelancers, en alles er tussenin. Iedereen is welkom om een boeiende kruisbestuiving op gang te brengen.